pk10gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Παρερμηνευθηκε τοτε η φραση τον αγνοεις που γραφεις παραπανω.. Κοιτα, δεν θυμαμαι ποτε, αλλα καποια στιγμη βγηκε μια αποφαση που με απλα λογια ελεγε οτι σε εξ'αδιαιρετου οικοπεδο, ο,τι και να κανει ο ενας εκ των δυο ο αλλος δεν χανει τα δικαιωματα του.. Χτιζει αυτα που δικαιουται και τα του αλλου τα αναλαμβανει πλεον η πολεοδομια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 σωστα! ουτε κι εγω θυμαμαι ποτε βγηκε αυτο το εγγραφο, πρεπει να ειναι καποια χρονια τωρα... θα ψαξω μηπως το εχω καπου κρατησει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Το έχω ακούσει κι εγώ αλλά νομίζω επίσης οτι βγήκε κάποιο άλλο αργότερα που το αναιρούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Οχι, ισχυει. Ξαναλεω, το ποσοστο δομησης ακολουθει το ποσοστο συνιδιοκτησιας σε ευθεια αναλογια, εκτος και αν συμβολαιογραφικα αναγραφεται αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Εγκύκλιος 29 ΥΠΕΧΩΔΕ Παλαιά βέβαια, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό. ΥΠΕΧΩΔΕΑριθ. Πρωτ. 14941/ΕΓΚ.29/77: Σχετικά με άδεια οικοδομής σε οικόπεδο που υπάρχει αυθαίρετο προς κρίση. Σε ερωτήματα που μας έχουν υποβληθή για περιπτώσεις που υπάρχει αυθαίρετο προς κρίση και ζητείται άδεια για ανέγερση κτίσματος ή προσθήκης καθ΄ ύψος ή κατ΄ επέκταση σας γνωρίζομε τα εξής : 1. Σε περίπτωση που ζητείται άδεια προσθήκης κατ΄ επέκταση αυθαιρέτου κτίσματος ή καθ΄ ύοψς αυτού ή άδεια ανέγερσης κτίσματος σε άλλη θέση του οικοπέδου η άδεια θα χορηγείται μόνον εφ΄ όσον : α. έχει υποβληθεί η δήλωση που προβλέπεται από τον Α.Ν. 410/68. β. η κατασκευή για την οποία ζητείται άδεια δεν θα εμποδίζει την τυχόν κατ΄ εφαρμογήν του Α.Ν. 410/68 κατεδάφιση του υπό κρίση αυθαιρέτου. γ. η κατασκευή θα είναι οπωσδήποτε σύμφωνη με τις διατάξεις που ισχύουν. δ. Στον συντελεστή δομήσεως θα υπολογίζεται και το υπό κρίση αυθαίρετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 το βρηκα... αποφαση ΑΠ 533/06 (καλυπτει και εσενα συναδελφε erling η αποφαση αυτη, αν δεν την εχετε να τη βαλω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Απόφαση Αρείου Πάγου είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 ναι.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Την διάβασα, είναι πολύ μεγάλη. Αλλά δεν είδα να λέει κάτι σχετικό. Βασικά το θέμα που δικάζει είναι αποζημίωσης και ακυρότητας κάθετης συνιδιοκτησίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2009 δες το ΙΙ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα