Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Συντάσσω μία ενεργητική για ψησταριά - εστιατόριο.

Μπορεί να μου πει κάποιος στις δευτερεύουσες χρήσης εντός του κτιρίου ποιές γράφουμε?

Ευχαριστώ,

Κώστας

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

δεν εχω ξανα ασχοληθει με μελετες η/μ αλλα καποιος γνωστος μου ανοιγει ψησταρια και μου ζητησε μια μελετη ενεργητικης πυροπροστασιας. εχω βρει τους νομους αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται σχεδια, κατοψης, ή ειναι αρκετα σκαρηφηματα σε Α4?

οσο αφορα το κοστος μια τετοιας μελετης ποιο ειναι?

πρεπει να κοψω τιμολογιο? ή χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια?

ευχαριστο?

Δημοσιεύτηκε
δεν εχω ξανα ασχοληθει με μελετες η/μ αλλα καποιος γνωστος μου ανοιγει ψησταρια και μου ζητησε μια μελετη ενεργητικης πυροπροστασιας. εχω βρει τους νομους αλλα δεν ξερω αν χρειαζεται σχεδια, κατοψης, ή ειναι αρκετα σκαρηφηματα σε Α4?

Συνάδελφε Γιώργο μπορείς να δείς εδώ το κομάτι της μελέτης για την προστασία των εστιών της ψησταριάς.

http://www.cooksafer.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε

Κανονικότατο σχέδιο κάτοψης χρειάζεται. Μάλιστα πολλές Πυρ. Υπηρεσίες το θέλουν επικυρωμένο από Πολεοδομία. Υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που χρησιμοποιούνται για την απεικόνιση των διαφόρων συστημάτων (βλ. τμήμα Downloads) - τουλάχιστον στο πώς θα τα δείξεις υπάρχει ελευθερία (π.χ. πώς απεικονίζεται η σειρήνα συναγερμού) αρκεί βέβαια να υπάρχει Πίνακας επεξηγήσεων.

Δημοσιεύτηκε

μηπως μπορει να μου πη καποιος ποσο να ζητησω για την μελετη ? ( ειναι μικρη ψησταρια με μαγειριο χωρις υγραεριο).

• Upvote 1
  • 2 years later...
Δημοσιεύτηκε

Τους χώρους που αφαιρούμαι (κουζίνα, τουαλέτες, αποθήκες κτλ) με τι συντελεστή υπολογίζουμε θεωρητικό πληθυσμό;

(μιλάω για υφιστάμενο)

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

για την πληρότητα του θέματος απαντάω στο ερώτημα μου. Το υπολογίζουμε σαν 0 αν είναι τώρα πάρα πολλά τετραγωνικά μπορούμε να βάλουμε όσες και οι θέσεις εργασίας. (από πυροσβεστική Ρόδου η απάντηση)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.