Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσβασιμοτητα ΑΜΕΑ σε υπογεια αποθηκη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Εκδιδω οικοδομικη αδεια ''αλλαγης χρησης απο καταστημα σε γυμναστηριο και εσωτερικων διαρυθμίσεων'' σε ισογειο 3 οροφης οικοδομης (ετος 2007).Το γυμναστηριο επικοινωνει με εσωτερικη σκαλα με την υπογεια αποθηκη του! Το προβλημα που εχω είναι το εξης:

 

Απο την πολεοδομια μου ζητανε να κατασκευασω αναβατοριο κλιμακας στην εσωτερικη σκαλα που επικοινωνει (αν ειναι δυνατον) με την υπογεια αποθηκη! Ειναι απαραιτητη η προσβασιμοτητα ΑΜΕΑ σε υπογειους ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ χωρους? ευχαριστω

 

 

Link to comment
Share on other sites

Άρθρο 26 ΝΟΚ


Στα υφιστάμενα πριν από την ισχύ του παρόντος νόμου κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες του Δημοσίου, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του ευρύτερου δημόσιου τομέα, κοινωφελείς οργανισμοί, οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτης και δεύτερης βαθμίδας ή έχουν χρήσεις συνάθροισης κοινού (χώροι συνεδρίων, εκθέσεων, μουσείων, συναυλιών, αθλητικών ή πολιτιστικών συγκεντρώσεων, ναοί, θέατρα/ κινηματογράφοι, εστιατόρια/ ζαχαροπλαστεία/ καφενεία/ κέντρα διασκέδασης, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες αναμονής επιβατών, τράπεζες/ ανταλλακτήρια κ.λπ.), προσωρινής διαμονής, εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, δικαιοσύνης και σωφρονισμού, γραφείων και εμπορίου, βιομηχανίας και βιοτεχνίας, καθώς επίσης και στους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και πρατηρίων καυσίμων επιβάλλεται να γίνουν οι απαραίτητες διαμορφώσεις, ώστε οι λειτουργικοί χώροι τους να είναι προσπελάσιμοι από άτομα με αναπηρία ή εμποδιζόμενα άτομα.


Link to comment
Share on other sites

Οι λειτουργικοί χώροι όχι όλοι!!! Σε συνάδελφο ζήτησαν ανεβατόριο ΑΜΕΑ σε πύργο ελέγχου μονάδας παρασκευής σκυροδέματος!!!!!! Ακόμα γελάμε!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.