gkatcv Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 04:29 μμ Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 04:29 μμ Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια άδεια (γεωργοκτηνοτροφικό κτίριο) κατετιθεμένη στη πολεοδομία, στην οποία έχει παρέλθει το εννιάμηνο, αλλά δε μου έχει επιστραφεί ο φάκελος. Έχει καθυστερήσει η διαδικασία λόγω απαιτούμενων διακιολογητικών από άλλες υπηρεσίες (παρέκκλιση,κ.τ.λ.). Με ποιο λ θα πάω? Με το νέο ή δικαιούμαι να πάω με παλαιό λόγω της καθυστέρησης από τρίτους?Ευχαριστώ πολύ.
roka Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 05:07 μμ Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 05:07 μμ Έχω την εντύπωση ότι ο αρ. πρωτ. της πολεοδομίας κατοχυρώνει το λ της μελέτης, αλλά όχι της επίβλεψης.
erling Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 05:22 μμ Δημοσιεύτηκε March 3, 2009 at 05:22 μμ Αφού δεν σου έχει επιστραφεί ο φάκελος, μάλλον θέλεις να πληρώσεις των επιβλέψεων. Για αυτές θα πας με το τρέχον λ.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα