Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nέα Εντυπα Υποβολής Μελετών στις Ε.Δ.Α.


nikmmech

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

έχει κάποιος συνάδελφος διαθέσιμα το σύνολο των τυποποιημένων εντύπων που καταθέτουμε στην Ε.Δ.Α. Θεσσαλονίκης πλέον και που συνοδεύουν τα στάδια υποβολής μελέτης και της τεχνικής έκθεσης με τα πιστοποιητικά της?

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αν κάποιος συνάδελφος τα έχει διαθέσιμα, θα με βοηθούσε πολύ.

 

ευχαριστώ και πάλι

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στην ΕΔΑ Αττικής οι άνθρωποι -όσον αφορά την απόκτηση κωδικών, για να εξηγούμαι- συμβαδίζουν (αρκετά) με την σημερινή εποχή. Μπαίνεις εδώ, υποβάλλεις τα στοιχεία σου και σου στέλνουν σε χρόνο dt, ένα μήνυμα για επιβεβαίωση της διεύθυνσης email που καυταχώρησες. Τέλος.

Στην ΕΔΑ Θεσσαλονίκης, η γραφειοκρατία, όσον αφορά την απόκτηση κωδικών, καλά κρατεί. Πρέπει να συμπληρώσεις μια "φόρμα" (έτσι την αποκαλούν αυτοί, "...χαρτο" την αποκαλώ εγώ), υπεύθυνη δήλωση είναι όπου δηλώνεις ότι κατέχεις την οριζόμενη από τον νόμο άδεια σύνταξης μελέτης Φυσικού Αερίου ή/και Επίβλεψης των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου, σύμφωνα με το ΦΕΚ 976/Β/2012, προκειμένου να σου χορηγήσουν κωδικό πρόσβασης (username - password) για την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Extranet της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και επισυνάπτεις σχετική Υ.Δ. (άρθρο 8 Ν. 1599/1986) και ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ.

Να πας σε ΚΕΠ και πάει λέγοντας. Ολόκληρο εγχειρίδιο 64 σελίδων για να αποκτήσεις ψηφιακό πιστοποιητικό.

Βαρέθηκα να ασχοληθώ περαιτέρω και μόνο που το είδα.

 

Από την άλλη, μπορείς να υποβάλλεις και να διαχειρίζεσαι ηλεκτρονικά τον φάκελο και τα έγραφά του καθώς και να έχεις ενημέρωση για την εξέλιξη και την κατάσταση του φακέλου αερίου, του προγραμματισμού ελέγχου και ενεργοποίησης της εσωτερικής εγκατάστασης. Πράγμα που δεν ξέρω αν γίνεται στην ΕΔΑ Αττικής.

Μισές καλές δουλειές.

 

Τι θα πει πρέπει να έχω άδεια σύνταξης μελέτης Φυσικού Αερίου ή/και Επίβλεψης των εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου; Διαγράφτηκα από το ΤΕΕ με το κ...ο σύστημά του τότε υποχρεωτικού ΤΣΜΕΔΕ και ως επόμενο αυτού δεν ισχύει πια η σχετική άδεια. Κι αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να έχω πρόσβασή; Δηλαδή αν δεν είχα διαγραφεί από το ΤΕΕ, αλλά μόνο από τον ΕΦΚΑ, όπως ισχύει σήμερα, τότε θα ήταν όλα καλά; Άντε ρε για χώρα!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.