Λορένα Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 06:03 μμ Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 06:03 μμ Καλησπέρα Γνωρίζει μηπως καποιος να μου πει απο τη στιγμη που κανει καποιος αιτηση για το εξοικονομω εως τη στιγμη που μπορει να ξεκινησει να κανει τις εργασιες που εχει δηλωσει οτι θελει να γινουν πόσο διαστημα μεσολαβει??? εφοσον φυσικα η αιτηση του εχει εγκριθει. Και επίσης πιστεύετε ότι εχει καποιο νόημα να πάω από τωρα σε κάποιο τεχνικό γραφείο για να μου πει λεπτομέρειες, διασικασιες, προσφορές κλπ ή καλύτερα να περιμένω πρώτα να βγει το προγραμμα τον οκτωβρη..?? ( λέμε τωρα...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gio Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 08:24 μμ Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 08:24 μμ κανενασ δεν γνωριζει το χρονο ...απο την αιτηση μεχρι την εγκριση. να πας σε γραφειο για να παρεις πληροφοριες ... οσα γνωριζουν
katrmp Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 08:28 μμ Δημοσιεύτηκε September 13, 2017 at 08:28 μμ πάντως δεν νομίζω να ξεκινήσει άμεσα.
Λορένα Δημοσιεύτηκε September 14, 2017 at 08:46 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 14, 2017 at 08:46 πμ ευχαριστώ πολύ για την απαντηση! θα κοιταξω να παω σε τεχνικο γραφείο για μια ενημερωση εστω! Να ρωτησω κατι τελευταιο αν καποιος ξερει. Γνωριζετε αν το σπιτι πρεπει να χρησιμοποιειται για να ενταχθει στο προγραμμα? ή μπορει και κάποιο σπίτι που ειναι κενο για πολλά χρόνια να ενταχθει και αυτο?
stat Δημοσιεύτηκε September 14, 2017 at 01:17 μμ Δημοσιεύτηκε September 14, 2017 at 01:17 μμ Διάβασε τα σημεία 3. ως 7. εδώ: http://www.b2green.gr/el/post/48854/?utm_source=MadMimi Είναι ό,τι πιο πρόσφατο υπάρχει, από επίσημο κείμενο. Βέβαια μόνο όταν δημοσιευτεί η πρόσκληση θα καθοριστούν οριστικά οι όροι και η διαδικασία υπαγωγής. Πότε; Άγνωστο. (μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα λένε "Οκτώβριο '17", πριν το καλοκαίρι έλεγαν "Σεπτέμβριο '17", στις αρχές του χρόνου έλεγαν "Ιούνιος '17" και παλιότερα "πρώτο τρίμηνο του '17" και... και...)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα