Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιωτικό ρυμοτομικό σχέδιο.


Recommended Posts

Αίσχος!!!!!!

 

Για ποια οικιστική αναπτυξη,ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης,περιβαλλοντικές επιπτώσεις,κοινωνική ευαισθησία,επιστημονικές κατευθύνσεις να προσπαθήσει η γενιά μας,όταν βρίσκουμε ΑΙΣΧΗ σαν αυτό που αναρτώ??????

 

Για αυτό μας σπουδάσατε κύριοι υπεύθυνοι?Να μαζεύουμε τα ...... σας?

 

Και τί καταφέρατε απαγορεύοντας την κατάτμηση κύριοι,όταν δώσατε αυτόματα το κλειδάκι της λύσης με τα ποσοστά εξ' αδιαιρέτου?Μήπως το να δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα στους ''πελάτες'',σας,προκαλώντας επιπλέον κενά στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς?

 

Ή μήπως νομίζετε ότι η γενιά μας είναι τόσο μ....ς που δεν καταλαβαίνουν????

 

Προς κάθε υπεύθυνο ''μεσίτη'',''εργολάβο'',''μεγαλοκτηματία'',''μηχανικό-ραγιά'',''συμβ/φο-κοράκι'',''υποθ/κα'',''υπουργό'',''πρωθυπουργό'' :

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ

 

 

Συνάδελφοι η φωτογραφία που αναρτώ αφορά ιδιωτικό ρυμοτομικό σχέδιο σε γήπεδο>250 στρέμματα εκτός σχεδίου στην Παλλήνη το 1976,ακόμα εκτός σχεδίου έχουν παραμείνει κ είναι πλέον ολοκληρωμένος ένας ''πανέμορφος'' οικισμός,φυσικά ''νομιμοτατα'' κ με τις ευχές όλων των δημαρχων που έχουν περάσει αυτά τα χρόνια,τους ασφαλτόστρωσαν κιόλας τις ιδιωτικές οδούς!!!!!!....Τα ''οικόπεδα'' είναι πάνω απο 500 στον αριθμό...όλα από 250 τ.μ.Είναι επίτηδες ''κουνημένη''.Όποιος γνωρίζει,καταλαβαίνει το μέγεθος της Ελληνικής ''πονηριάς'',ασυδοσίας,ΛΑΙΜΑΡΓΙΑΣ.....

Κάντε τις πράξεις,όσοι ξέρετε από πολεοδομικό σχεδιασμό, να βρείτε κατοίκους ανά 1.000 τ.μ. σε εκτός σχεδίου περιοχή χωρίς υποδομές....Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ''(καθώς το παραθυράκι ακόμα υπάρχει) Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...

 

Ζητώ ως διπλωματούχος μηχανικός ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΩΡΑ.Να ολοκληρωθεί το έργο του Καποδίστρια,έστω κ 200 χρόνια μετά θάνατο.Είναι αδιανόητο να παλεύουμε γενεές επί γενεών μηχανικών και μη,χωρίς να έχουμε κάπου να πατάμε....Όλα έπονται του Χωροταξικού:Ρυθμιστικό,ΓΠΣ,Σχέδιο Πόλης....

Τί νόημα έχει να είμαστε χαμένοι στον κυκεώνα των ΦΕΚ,νομίζοντας κιόλας ότι είμαστε κ επιστήμονες όταν βρίσκουμε τα ''παραθυράκια''??Πιστεύετε ότι αν υπήρχε Χωροταξικό,θα τη γλύτωναν οι επιτήδιοι?

ΟΧΙ.Γιατί δεν υπάρχει ισχυρότερο θεμέλιο από το Χωροταξικό..

 

Άει σιχτίρ!

:)

post-534-131887219894_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι το πρώτο που πέφτει στα χέρια μου.

 

Εϊναι το πρώτο τέτοιας έκτασης.....Μιλάμε για οικισμό άνω των 3.000 κατοίκων σε 1 γήπεδο

 

Εννοείται ότι υπήρχε λόγος για να απαγορευτεί η κατάτμηση.

Ο λόγος για τον οποίο υφίστανται τόσα αυθαίρετα στην περιοχή εδώ κ 35 χρόνια,με κατοίκους που ζουν σε συνθήκες Πεκίνου ενώ έχουν πληρώσει κανονικότατα,δεν γίνεται εύκολα κατανοητός,με το γράμμα του Νόμου και της Ηθικής.

 

Ας μην έχουμε αυταπάτες:

Η Ελλάδα είναι Άγρια Δύση.

Μόνο που αντί να χρειάζεται να σκοτώσουμε το Σερίφη,το μόνο που χρειάζεται είναι να τον ταίσουμε,κ αμέσως γίνεται αρνάκι.....Τα ίδια λεφτά που θα έδινες σε πιστολάδες,τα δίνεις απ' ευθείας σε αυτόν.Απαξιώνω κάθε νόμιμη διαδικασία σε αυτή τη χώρα εδώ και χρόνια,θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι η Μαφία,επικροτώ την ύπαρξή της,πληρώνω ήδη προστάτες, και θεωρώ κάθε χαρτί οποιασδήποτε Δημόσιας Υπηρεσίας πάσης φύσεως τόσο έγκυρο όσο ένα ρολό χαρτί υγείας.Φροντίζω να προσαρμοστώ στη βιομηχανία παραγωγής χαρτιού τουαλέτας,η οποία εκτός των άλλων είναι κ αντιοικολογική(κάνει κακό στους φίλους μας τα δέντρα).

 

Συνάδελφε dgt σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου κ το ενδιαφέρον σου.

 

Αυτά

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ φίλε [email protected], συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Είναι ντροπή!

 

Μας αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενείς και δουλοπάροικους.

 

Πότε επιτέλους θα ξυπνήσει ο κλάδος να διεκδικήσει συνθήκες αξιοπρέπειας στην δραστηριότητά του;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.