Μετάβαση στο περιεχόμενο

εξ αδιαιρετου οικοπεδο - μοιρασμα


lux aeterna

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Βρήκα τυχαία το forum κάνοντας αναζήτηση για ένα θέμα που με απασχολεί.

 

Το πρόβλημα, σε γενικές γραμμές, είναι ότι σε ένα οικόπεδο στο οποίο ειμαι συνιδιοκτητης (στο οικόπεδο υπάρχουν σπίτια και μία επιχείρηση) υπάρχουν πολλες διενεξεις ως προς τη χρηση των κοινοχρηστων χωρων και οχι μονο. Απευθυνθηκαμε σε δικηγορο και μηχανικο, εγινε δικαστηριο, αλλα υποψιαζομαι οτι ο μηχανικος εσκεμμενα υπεκρυψε πραγματα (δεν θελω να επεκταθω δημοσιως).

 

Το δικαστηριο δεν ελαβε καποια ουσιαστικη αποφαση που να επιλυει τις διαφορες. Εμενα ο στοχος μου ηταν να καταστησω το σπιτι ανεξαρτητο απο την υπολοιπη ιδιοκτησια ωστε να πουληθει. Επι της ουσιας, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν υπαρχουν γραφεια μηχανικων ή μεσιτών ή δικηγορικά ή οτιδηποτε αλλο, που θα μπορουσαν να αναλαβουν την υποθεση μεχρι τελους και να πληρωθουν μονο εαν υπαρξει επιτυχης εκβαση (διευθετηση των διαφορων δηλαδη).

 

Κατι αντιστοιχο υπαρχει με δικηγορους που αναλαμβανουν υποθεσεις με ιατρικα λαθη και παιρνουν ποσοστο επι της αποζημιωσης που θα εκδικαστει. Στις πιθανες αμοιβες που εχω σκεφτει ειναι και η παραχωρηση του σπιτιου (ειναι σε επαρχιακη περιοχη με μεγαλη αξια και προκειται για σπιτι προσεγμενο μεχρι την τελευταια πινελια) ως αντιπαροχη (δεν ξερω αν ειναι αυτος ο σωστος ορος) για να παρω καποιο αλλο.

 

Ευχαριστω πολυ!

Edited by lux aeterna
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

.... Επι της ουσιας, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν υπαρχουν γραφεια μηχανικων .......

.......

.....και να πληρωθουν μονο εαν υπαρξει επιτυχης εκβαση (διευθετηση των διαφορων δηλαδη).....

Αναζήτηση υπηρεσιών Μηχανικού ακόμα και με τρελούς όρους δεν επιτρέπονται στο φόρουμ.

Το θέμα κλειδώνει και θα αποφασίσει τελικά ο αρμόδιος συντονιστής.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.