Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πυρασφάλεια ζαχαροπλαστείου


SANDALOS

Recommended Posts

Συνάδελφοι,

 

σε μια παρόμια περίπτωση ενός παλιού κτιρίου, που όμως έγινε αλλαγή χρήσης με καινούρια άδεια τώρα για να γίνει ζαχαροπλαστείο, βάσει ποιας διάταξης δουλεύουμε?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω σίγουρα, αλλά επειδή η ΠΥ της πόλης μου και ειδικά το τμήμα της πυρασφάλειας είναι πολύ εξυπηρετικοί, με ένα τηλέφωνο μου λύνουν πάντα τέτοιου είδους απορίες...

 

Πάντως η πρώτη ερώτηση που μου κάνουν πάντα είναι το πότε είναι η οικοδομική άδεια του κτιρίου αν αυτό λέει κάτι...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Και εγω σαν νεα στον κλάδο κάνω την πρώτη μου μελέτη για ενα ζαχαροπλαστείο. Είναι οικοδομική άδεια του 2003 οποτε παει με το 71/88. Το ισόγειο (65τμ) θα ειναι το παρασκευαστήριο και πώληση γλυκών με τραπεζάκια στην εξωτερική αυλή του καταστήματος. Το υπόγειο έχει τις τουαλέτες και αποθήκη (70τμ).

Επειδή τα τραπέζια ειναι σε εξωτερικό χώρο μου είπαν οτι παει σαν κατάστημα. Ξέρω οτι πρέπει να μπουν φώτα ασφαλείας στο υπόγειο και ισόγειο και 2 πυροσβεστήρες σε κάθε όροφο. Σωστά μέχρι εδω; 

Χρειάζεται και πυροσβεστική φωλιά σε κάθε όροφο; Διαβάζοντας τον κανονισμό νομίζω πως οχι αλλα θα ηθελα και μια γνώμη. Επίσεις, το ζαχαροπλαστείο δεν θα κανει χρήση υγραερίου.  

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.