Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει ότι οι πολύ αυξημένες εισροές στους Ταμιευτήρες των Υδροηλεκτρικών Σταθμών της, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων της τελευταίας περιόδου και το λιώσιμο των χιονιών, σε συνδυασμό με τα ήδη πολύ υψηλά για την εποχή υδατικά αποθέματα καθιστούν αναγκαία τη σημαντική αύξηση της Υδροηλεκτρικής Παραγωγής την τρέχουσα περίοδο.

 

Συγκεκριμένα τα υδατικά αποθέματα στους ταμιευτήρες βρίσκονται στα επίπεδα των 2835 Gwh, αυξημένα κατά περίπου 22% έναντι των αποθεμάτων του μέσου όρου της τριετίας 2015 – 2017 (περίπου 2316 Gwh) και κατά περίπου 15% έναντι των στατιστικά μεγίστων αποδεκτών αποθεμάτων της περιόδου (περίπου 2460 Gwh).

 

Η ΔΕΗ Α.Ε. θα συνεργαστεί με τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), σύμφωνα με τους Κώδικες Διαχείρισης του Συστήματος και Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας, προκειμένου να υλοποιηθεί η αναγκαία αύξηση της Υδροηλεκτρικής Παραγωγής.

 

Πηγή: http://www.energeiakozani.gr/

 

Click here to view the είδηση

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.