Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή χρημάτων από τακτοποίηση Ν. 4178/13- Πρόβλημα με λογαριασμό Τραπέζης


Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έχω ακούσει στη τηλεόραση, δεν ξέρω αν αληθεύει ότι θα γίνονται επιστροφές χρημάτων από την τακτοποίηση αυθαιρέτου με τον νόμο 4178/13.

Ωστόσο όμως, ο λογαριασμός της τραπέζης που έχω δηλώσει για να κρατήσει τα χρήματα το αυθαίρετο, έχει κλείσει, διότι ήταν λογαριασμός δανείου τράπεζας και έχω υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη, οπότε τα χρήματα του δανείου μπαίνουν σε λογαριασμό δικαστικής ρύθμισης και ο λογαριασμός ο οποίος είχε δηλωθεί στο αυθαίρετο δεν υπάρχει πια, τον έκλεισε η τράπεζα επειδή ήταν ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Που πρέπει να απευθυνθώ για να αλλάξω τον δηλωμένο λογαριασμό τραπέζης? Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο σύστημα για τους πολίτες? Πρέπει να πάω σε μηχανικό? Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? Γνωρίζουμε επίσης το χρονικό περιθώριο που θα επιστραφεί μέρος των χρημάτων? Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με για να γνωρίζω πως θα κινηθώ!!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Χρήματα θα επιστραφούν από δηλώσεις του 4178/2013 που λόγω εσφαλμένων καταχωρήσεων, χρεώθηκαν χωρίς να απαιτείται !!!

Η δήλωσή σας, του 4178/2013 ήταν σωστή ή λάθος ???

Αν αποδειχθεί ότι πρέπει να επιστραφούν, τότε θα δηλώσετε και σε ποιόν λογαριασμό θέλετε να επιστραφούν. Δεν νομίζω ότι επιστρέφουν υποχρεωτικά στον λογαριασμό από 

τον οποίο κατατέθηκαν...

 Αυτά όλα βέβαια θεωρητικά, γιατί στην πράξη πρέπει να δει όλα τα στοιχεία μηχανικός για να απαντήσει !!! 

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ, κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι είναι περαιωμένη η τακτοποίηση. Δεν άκουσα κάτι ότι είναι λάθος, δεν ξέρω βέβαια από που διευκρινίζεται αυτό!!!! Οπότε λογικά πάω στον μηχανικό και βλέπει αν υπάρχει κάτι!!!!! Νόμιζα ότι επιστρέφονται χρήματα σε όλους, από τυχόν κρατήσεις μεγαλύτερων προστίμων από ότι έπρεπε!!!! Οπότε θα πρέπει να δώσουμε στον μηχανικό τον λογαριασμό τραπέζης, αν εμπίπτει τέτοια κατηγορία για να το περάσει και να μπουν εκεί τα χρήματα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.