Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαστική ανάλυση με το ΑΝsr


juliepna

Recommended Posts

Γεια σας!! Στα πλαισια ενος μεταπτυχιακου πρέπει να κάνω πλαστική ανάλυση με το ΑΝSR μεταλλικων κατασκευών .Γνωρίζει καποιος σχετικά με το πρόγραμμα ή έχει κάποιος το manual ή ενδιαφέρεται κανείς να βοηθήσει? Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

To κόστος για να εγγραφείς είναι 25$ το χρόνο. Αν δε βρεις άκρη από κάπου αλλού σκέψου το καθώς δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικό. Επίσης τους καθηγητές του μεταπτυχιακού σου τους ρώτησες μήπως έχουν ήδη συνδρομή και μπορούν να σε βοηθήσουν?

 

Νομίζω ότι μόνο σε ακαδημαϊκούς κύκλους θα βρεις βοήθεια για τόσο εξειδικευμένα προγράμματα. Ψάξε επίσης και στα eclass των πανεπιστημίων, ίσως κάπου να βρεις υλικό για αυτό. Άλλο πρόγραμμα μη γραμμικής ανάλυσης δε σου κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Θα μου εκανε και καποιο αλλο προγραμμα, νομιζω.Απλα ο καθηγητης προτεινε αυτο. Ο λόγος που δεν κανω log in ειναι γιατι νομόζω οτι μετά θα μου ζητήσουν επιπλέον για το κατέβασμα των αρχείων. Έχετε κάποιο αλλο προγραμμα να μου προτείνετε? Που να μπορώ να το βρω πιο εύκολα και ίσως είναι και πιο εύχρηστο?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για όλα τα προγράμματα που σου ανέφερε ο iovo νομίζω ότι θα βρεις εύκολα περισσότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά του etabs κοίτα και το SAP2000, της ίδιας εταιρείας είναι. Θυμάμαι μία καθηγήτρια μας είχε πει ότι σήμερα όλη η εξέλιξη πέφτει πάνω στο OPENSees. Ίσως κάποια από αυτά να υπάρχουν και στο πανεπιστήμιο σου. Συνεννοήσου με τον καθηγητή σου.

 

To DRAIN σίγουρα διδάσκεται στο Δημοκρίτειο. Θα βρεις πληροφορίες πιστεύω στο eclass. Και αλλού φυσικά ...

Link to comment
Share on other sites

Δούλεψα με το pc-ansr στη διπλωματική μου και στο μεταπτυχιακό μου. Αλλά συνάντησα κάποιο πρόβλημα που δε μπορούσα να λύσω και συνέχισα με το drain. Κάνουν και τα δύο την ίδια δουλειά. Πες μου τι ακριβώς θέλεις και να δούμε πως μπορώ να σε βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.