Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια εργαστηρίου χαμηλής όχλησης


mstamms

Recommended Posts

Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω, σε περιοχή όπου είναι χαρακτηρισμένη στις χρήσεις γης, αμιγώς κατοικία, δεν μπορεί να βγει άδεια εργαστηρίου χαμηλής όχλησης. Υπάρχουν κάποια όρια θερμικής και κινητήριας ισχύς, που εάν δεν τα υπερβεί το σύνολο των συσκευών, μπορεί να μη χαρακτηριστεί το εργαστήριο χαμηλής όχλησης?

Για παράδειγμα, ένας η δύο μικροί φούρνοι, ένα σχετικά μικρό μίξερ, ένα ψυγείο και λοιπές ηλεκτρικές συσκευές (θερμοθάλαμος, ταμειακή κλπ), θα μπορούσαν να μην πιάσουν τα όρια όχλησης και να μπορέσει να βγει άδεια ΚΥΕ, σε αυτή τη χρήση γης?

Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το παρόν θα μεταφερθεί. Αν είστε μηχανικός, παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Διαφορετικά, το θέμα θα μεταφερθεί στην ενότητα ιδιωτών.
Ευχαριστώ,
 danaikaterina

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Απαντάω εδώ μέχρι να μεταφερθεί. Φανταζομαι θα μεταφερθει και η απάντηση.

Σε αμιγής κατοικία επιτρέπονται μόνο φούρνοι (αρτοποιεία) έως 150 τ.μ. συνολικής επιφάνειας δόμησης. Το μέγεθος αυτό μπορεί να εξειδικεύεται ή να περιορίζεται από τον πολεοδομικό σχεδιασμό. εννοείται οτι πρεπει να είναι επαγγελματικά εργαστηρια (37kW κινητήρια και 70 kW θερμική)

 

Αρθρο 2 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 59

ΦΕΚ 114 Α /2018

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Υπάρχει κάπου διευκρίνιση γι΄αυτή την παράγραφο (22) του Άρθρου 2;

Δεν μου φαίνεται πολύ σαφές για το αν εννοεί ότι από τα επαγγελματικά εργαστήρια επιτρέπονται μόνο φούρνοι κάτω των 150 τμ. Θα μπορούσε, συντακτικά, να εννοεί ότι επιτρέπονται όλα, αλλά συγκεκριμένα για τους φούρνους πρέπει να ισχύει και το κάτω των 150 τμ.

Έχει κάποιος ενημέρωση ή μπορεί κάπως να με οδηγήσει;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.