Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα μηχανικός


euh

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους! Ειμαι νέα μηχανολόγος μηχανικός και δεδομένου οτι ξεκινάω από το μηδέν χωρίς βοήθεια, θα ήθελα να με κατατοπίσετε για το πώς να ξεκινήσω. Τι πρόγραμμα μου συστήνετε να μάθω για ενεργειακές μελέτες, κάποιο βιβλίο ίσως που θα βοηθούσε, όπως επίσης και για ενεργειακές επιθεωρήσεις. Ισχύει ότι πλέον δεν είναι απαραίτητα τα σεμινάρια;  Σας ευχαριστώ και οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη! 

Link to comment
Share on other sites

Σε πρώτη φάση μελετάς σε βάθος τις ΤΟΤΕΕ. Δεν χρειάζονται άλλα βοηθήματα, και όσες απορίες έχεις τις λύνεις εδώ (στα σχετικά θέματα)

Στη συνέχεια, για ΠΕΑ θα πρέπει να προμηθευτείς την εφαρμογή του ΤΕΕ κι, ενδεχομένως, ένα προγραμματάκι σκιάσεων (νομίζω πως κάποιος συνάδελφος έχει ανεβάσει κάτι)

Για να κάνεις ΜΕΑ (πλήρη μελέτη) θα χρειαστείς κάποιο εμπορικό πρόγραμμα, το οποίο ενδεχομένως θα συνδυάσεις με η/μ εφαρμογές της ίδιας εταιρείας. 

Ξεκίνα λοιπόν με τις ΤΟΤΕΕ, κι έχεις καιρό μπροστά σου να αποφασίσεις για τα περαιτέρω

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.