nikgr 0 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2018 Γεια σας, είμαι ιδιώτης και έχω σπίτι, χτισμένο το 1980 σε αγροτική περιοχή, κληρονομιά από τον Πατέρα μου. Στο ισόγειο ο Πατέρας μου διατηρούσε κατάστημα στο οποίο λειτουργούσε η επιχείρηση του. Μετά το θάνατο του το 1993 η επιχείρηση έκλεισε ο χώρος παρέμεινε και παραμένει αχρησιμοποιήτος και χωρίς ρεύμα από τότε. Η αδεία οικοδόμησης από το 1980 λέει κατάστημα. Θα ήθελα να ρωτήσω : 1. Χρειάζεται να κάνω αλλαγή χρήσης; 2. Αν χρειάζεται ποία είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ. Μοιράσου αυτή την δημοσίευση Link to post Share on other sites
ΚΑΝΑ 2.038 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2018 Με την προϋπόθεση ότι η οικοδομή καθόλα συμφωνεί με τα αρχικά αρχιτεκτονικά σχέδια μπορείς να κάνεις "ενημέρωση φακέλου Ο.Α" υποβάλλοντας αίτηση με 1.Τεχν. Έκθεση 2 τοπογραφικό 3.κάτοψη Αν δεν συμφωνεί πρώτα πρέπει να ρυθμίσεις τυχόν αυθαιρεσίες και μετά να υποβάλεις επιπρόσθετα 1 τα σχέδια της ρύθμισης και τη δήλωση ένταξης 1 Μοιράσου αυτή την δημοσίευση Link to post Share on other sites
nikgr 0 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2018 21 hours ago, ΚΑΝΑ said: Με την προϋπόθεση ότι η οικοδομή καθόλα συμφωνεί με τα αρχικά αρχιτεκτονικά σχέδια μπορείς να κάνεις "ενημέρωση φακέλου Ο.Α" υποβάλλοντας αίτηση με 1.Τεχν. Έκθεση 2 τοπογραφικό 3.κάτοψη Αν δεν συμφωνεί πρώτα πρέπει να ρυθμίσεις τυχόν αυθαιρεσίες και μετά να υποβάλεις επιπρόσθετα 1 τα σχέδια της ρύθμισης και τη δήλωση ένταξης Ευχαριστώ. Η οικοδομή δεν έχει καμία διαφορά ή μεταβολή σε σχέση με το αρχικό σχέδιο. Συγχωρέστε την άγνοια μου, αλλά τι ακριβώς είναι η τεχνική έκθεση και πως γίνεται; Θα υπάρχει τυχόν πρόβλημα με τον ΕΝΦΙΑ; Μοιράσου αυτή την δημοσίευση Link to post Share on other sites