iceage2609 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 (edited) Καλησπέρα σε όλους,συγχωρέστε με εαν δεν ποστάρω στο σωστο section. Ήθελα να σας ρωτήσω για το αν γνωρίζει κάποιος πως καταχωρώ τις ενδείξεις του ηλεκτρονικού μετρητή στη ΔΕΔΔΗΕ.Το έκανα στο παλιό μου σπίτι μιας και ήταν αναλογικό το ρολόι αλλά στην καινούργια πολυκατοικία είναι ηλεκτρονικό και έχω μπερδευτεί. Κατέβασα το σχετικό έγγραφο με τις ενδείξεις οπου εαν καταλαβαίνω σωστά η ένδειξη 1.8.0 είναι όπως λέει "Συνολική Κατανάλωση Ενέργειας" ενώ αναφέρει πως 1.8.1 είναι η "Ημερήσια Κατανάλωση Ενέργειας". Απο οτι καταλαβαίνω εμένα με απασχολεί το πρώτο. Στο λογαριαμό ΔΕΗ που μου ήρθε λεει πως στο παλιό ρολόι ( μηχανικό ) η τελευταία ένδειξη ήταν 0054171 κ με το καινούργιο ρολόι η πρώτη μέτρηση ήταν παύλα —(δν υπάρχει προηγούμενη μιας κ έγινε η αλλαγή με το που ήρθα) κ η τελευταία μέτρηση 513kwh. Τώρα στο μετρητή στο ηλεκτρονικο μενου 1.8.0 βλέπω 001131.02 ?? Άρα η μέτρηση που καταχωρώ είναι 1131; Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Φεβρουάριος 22 , 2019 by iceage2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 https://www.deddie.gr/Documents2/KATAMETRHSH/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ ΜΕΤΡΗΤΩΝ new.pdf Να το δείτε πιο αναλυτικά. Αν έχετε και νυχτερινό σας ενδιαφέρει το 1.8.1 και το 1.8.2 για ενδειξεις. Αν δεν εχετε νυχτερινο τιμολογιο τότε μονο το 1.8.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceage2609 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 (edited) 14 minutes ago, Mitsos Ribopaido said: https://www.deddie.gr/Documents2/KATAMETRHSH/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡ ΜΕΤΡΗΤΩΝ new.pdf Να το δείτε πιο αναλυτικά. Αν έχετε και νυχτερινό σας ενδιαφέρει το 1.8.1 και το 1.8.2 για ενδειξεις. Αν δεν εχετε νυχτερινο τιμολογιο τότε μονο το 1.8.0 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όχι δν έχω νυχτερινό. οπότε στην ένδειξη 001131.02 εγώ πλημτρολογώ για καταχώρηση 001131 γιατί απο οτι είδα δν παίρνει άλλο ψηφίο. Edited Φεβρουάριος 22 , 2019 by iceage2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos Ribopaido Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2019 11 λεπτά πριν, iceage2609 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Όχι δν έχω νυχτερινό. οπότε στην ένδειξη 001131.02 εγώ πλημτρολογώ για καταχώρηση 001131 γιατί απο οτι είδα δν παίρνει άλλο ψηφίο. Ναι αναγκαστικα . 6 ψηφια και ειστε ετοιμος. Και καλυτερα που ειναι ηλεκτρονικος νομιζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 Την ένδειξη 1.8.0 κοιτάς και βάζεις τα 6 πρωτα ψηφία, δηλαδη το ακέραιο μέρος χωρίς τα δεκαδικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceage2609 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δοκίμασα να το βάλω χθες απλά επειδή δεν έχει γίνει άλλη μέτρηση ή άλλη καταχώρηση από την αλλαγή του ρολογιού σε ηλεκτρονικό,προφανώς επειδή βλέπει σαν τελευταία μέτρηση κ αυτό μου γράφει στο σαιτ της ΔΕΔΔΗΕ το 0054171 απο το παλιο ρολόι,μου λέει ότι ο αριθμός 001131 δεν είναι σωστός γιατί δε συνάδει με τη συνήθη κατανάλωση, ελέγξτε ξανά την μέτρηση. Ίσως χρειάζεται να κάνει πρώτα μία μέτρηση με το νεο συστημα και να το κανω στην επόμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirusX2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2019 (edited) Ασε να ερθει ενας εκκαθαριστικός λογαριασμός με τον νέο μετρητή και μετα θα εισαι οκ! Edited Φεβρουάριος 24 , 2019 by VirusX2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα