Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω,για ένα καινούργιο υλικό που δεν έχει κυκλοφορίσει ευρέως στη βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική όπου έιμαι εγω.Λέγεται sovamix, συγνώμη που δίνω όνομα,δεν είναι διαφίμιση.Απλα έχω μια οικοδομή και μου πρότινε ο σοβατζής να το χρησιμοποιίσουμε λέγωντας μου οτι ειναι πολυ καλύτερο απο το να πάρουμε τα υλικά χώρια.Ο σοβατζής έχει κάνει σεμινάριο πανω σε αυτο το υλικό.Επειδή στο νομό δεν έχει ξανακάνει κανείς με αυτο το υλικό και μου είπαν οτι στην Αττική κυκλοφορεί χρόνια θέλω γνώμες...το σπίτι έιναι της αδερφής μου και δεν θέλω να την ''κάψω''.Αυτά,ευχαριστώ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν πρόκειται για έτοιμο σοβά και αφού στο προτείνει και το συνεργείο σου (συνήθως τα συνεργεία προτιμούν τις παραδοσιακές χρονοβόρες μεθόδους) θα στο συνέστηνα σίγουρα.

Ο σοβατζής σεμινάριο?? Γίνονται αυτά τα πράματα στην Ελλάδα?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το υλικό αυτό που αναφέρεις είναι ένα υλίκό το οποίο περιλαμβάνει το τσιμέντο, τον απαιτούμενο ασβέστη, τις ρητίνες και το μόνο που βάζει το συνεργείο είναι τα αδρανή (άμμος ) και νερό.

Όντως έχουν γίνει κάποια σεμινάρια και μπορεί να έλαβε μέρος το συνεργείο σου.

Το υλικό αυτό είναι νέο υλικό για την ελληνική αγορά και δεν έχει δουλευτεί χρόνια στην Αθήνα όπως σου είπε, είναι καλύ λύση όμως και αφού στην προτείνει το συνεργείο δοκιμασέ την. Απλά πάρε εσύ προσφορά για την τιμή του υλικού και όχι ο μάστορας σου, με καταλαβαίνεις τη θέλω να σου πω.

 

Πάντως καλά είναι να δοκιμάσεις και πιο επώνυμα υλικά έτοιμων κονιαμάτων και αν μου επιτρέπεται να αναφέρω ένα όνομα, τα υλικά της εταιρείας marmoline

Δοκίμασέ τα είναι ότι καλύτερο για μένα...

Share this post


Link to post
Share on other sites

τι να πω,ο σοβατζης το προτεινει,ανεπιφυλακτα!!!η εταιρια θα μας κανει και δωρο δυο παλετες επειδη ειμαστε λεει οι πρωτοι.εναν τοιχο που κανανε με αυτο το υλικο-και οχι ξεχωρα τα υλικα οπως μεχρι τωρα- εγω διαφορα δεν παρατηρισα!Η μονη μου αντιδραση ειναι οτι ειναι νεο υλικο,αλλα θα ηθελα μια εταιρια να παιζει με το ονομα της?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η θεωρία λέει πως τα έτοιμα κονιάματα είναι ανωτέρας ποιότητας συγκριτικά με αυτά που κατασκευάζονται επί τόπου και αυτό -βασικά- λόγω των σταθερών αναλογιών των υλικών του μίγματος, των προεπιλεγμένων με εργαστηριακές δοκιμές.

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η επιλογή της εταιρίας που θα χρησιμοποιήσω, θεωρώντας πως όλες έχουν - έστω ελάχιστες- διάφορες στην ¨συνταγή¨ τους.

Μια αναλυτικότερη συζήτηση με την εταιρία σε αντιπαραβολή με μία άλλη θα έλυνε πολλές απορίες (και θα γεννούσε ένα πλήθος άλλων).

 

Εκεί θα άξιζε, εμείς ως μηχανικοί αλλά και με την συνδρομή των χημικών μηχανικών να ανοίξουμε μία επιστημονική κουβέντα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι καλή λύση, καθαρή και οικονομική. Δοκιμάστηκε στη θεσσαλονίκη στις 40 εκκλησιές, με επιτυχία.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γνωρίζω οτι το sovamix δουλεύτηκε σε οικοδομές σε Βέροια Αλεξανδρεια Κατερίνη Αμύνταιο Βολο Αθηνα.Τα αποτελεσματα ηταν αριστα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τρεις άνθρωποι εγγράφονται στο forum μέσα σ' ένα μήνα κάνουν μια και ΜΟΝΟ δημοσίευση για να πουν τη γνώμη τους για ένα υλικό της αγοράς και το πόσο καλό είναι αυτό. :confused:

Δεν αμφισβητώ το ότι το υλικό μπορεί να είναι όντως καλό.

Αλλά θεωρώ ότι στον καθένα από μας δημιουργούνται εύγλωττες απορίες.

 

Υπενθυμίζω ότι πολλαπλές εγγραφές απαγορεύονται!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.