Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είναι απαραίτητη η "καταλληλότητα γηπέδου" για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή δωμάτια?


Recommended Posts

Αγαπητοι χρηστες,

εχω καποια διαμερισματα-μεζονετες σε αυτοτελες κτιριο εντος συγκροτηματος κατοικιων. Συναδελφος μεσολαβησε ωστε να βγαλω σημα του ΕΟΤ για επιπλωμενες κατοικιες, ωστε να μπορω να τις νοικιαζω βραχυπροθεσμα.Μετα 4 ετη, εγινε ανακληση απο τον ΕΟΤ, διοτι κατοπιν καταγγελιας γειτονα δεν πληρουσαμε την "καταλληλοτητα γηπεδου". Η επισημη απαντηση του ΕΟΤ ηταν οτι εφοσον υπαρχουν γειτονες-συνιδιοκτητες του οικοπεδου, θα πρεπει να γινει καταστατικο λειτουργιας του συγκροτηματος που να επιτρεπει την ενοικιαση (ενω τωρα απλα δεν υπαρχει καταστατικο, και χλωμο να γινει). Επισης μας ζητουν να εχουμε ανεξαρτητο δρομο που να οδηγει στις μεζονετες, για αποκλειστικη χρηση των ενοικιαστων.Να σημειωσετε οτι τα ακινητα μας εχουν συσταση οριζοντιου και καθετης ιδιοκτησιας, αλλα οχι καθορισμενο με κανονισμο αποκλειστικο χωρο χρησης.Το οικοπεδο εχει αμεση προσβαση σε παλαια και νεα εθνικη οδο.

Ρωτω τα εξης¨

1. εφοσον προηρχε οικοδομικη αδεια για κατοικιες, χρειαζοταν περαιτερω εγκριση του ΕΟΤ για καταλληλοτητα οικοπεδου, για το σημα ενοικιαζομενων διαμερισματων?

2.σε περιπτωση που κανω αιτηση για νεο σημα, για ενοικιαζομενα Δωματια (οχι διαμερισματα-κατοικιες), χρειαζονται οι προυποθεσεις καταλληλοτητας οικοπεδου, και συγκεκριμενα κανονισμος λειτουργιας που να επιτρεπει την τουριστικη εκμεταλλευση των ακινητων?

Παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει.

Συνάδελφε, σου παραθέτω απόσπασμα από τους κανόνες συμμετοχής, που καλό είναι να διαβάσεις εάν θέλεις να συνεχίσεις να δημοσιεύεις σε αυτό το φόρουμ.

"6α. Οι διαφημίσεις απαγορεύονται. Αν αναρωτιόμαστε για το αν κάτι αποτελεί διαφήμιση ή όχι, ρωτούμε τους αρμόδιους συντονιστές μέσω π.μ. Η απαγόρευση ισχύει τόσο για το κείμενο μιας δημοσίευσής μας όσο και για την "υπογραφή" μας.

6β. Η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων ή εταιρειών παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λπ. απαγορεύεται.

6γ. Οι αγγελίες πώλησης εξοπλισμού όπως σχεδιαστήρια, Η/Υ και περιφερειακά τους, λογισμικό και τοπογραφικά όργανα, επιτρέπονται αρκεί να μην αναφέρουμε διευθύνσεις και τηλέφωνα. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο μέσω π.μ. και email. Οι αγγελίες θα κλειδώνονται απ' τους συντονιστές γιατί δεν είναι θέματα προς συζήτηση. "

 

Ευχαριστώ, GRTOPO

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.