Μετάβαση στο περιεχόμενο

ISMHNH

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Για τα ενοικιαζομενα δωματια η/και επιπλωμενα διαμερισματα ο ΕΟΤ δεν κανει ελεγχο καταλληλοτητας οικοπεδου/γηπεδου.
  2. Σίγουρα θα γίνει με συμβολαιογραφική πράξη, απλά νομίζω οτι αυτή η πράξη δεν μεταγράφεται στο κτηματολόγιο. Ετσι μου λένε δηλαδή αλλά δεν μπορώ να το βρώ γραμμένο .
  3. Μήπως παρακαλώ γνωρίζει κανείς αν μεταγράφεται η πράξη παραχώρησης σε κοινή χρήση της ζώνης παραλίας ?
  4. Το νεο γηπεδο πρεπει ταυτοχρονα να εχει προσωπο 25μ σε "κανονικο" δρομο (η 45μ αν ειναι επι εθνικου, επαρχιακου, δημοτικου, κοινοτικου κλπ)
  5. Γιατι δεν καταθετεις στην πολεοδομια για θεωρηση ορων δομησης ? Θα κανουν αυτοψια 2 μηχανικοι της και θα βεβαιωσουν αν ειναι εντος η οχι
  6. Κανονικα επρεπε να καθορισθει η γραμμη αιγιαλου πριν την κατατμηση, ωστε να κατατμηθει το εναπομενον ενιαιο οικοπεδο σε νεα αρτια και οικοδομησιμα οικοπεδα.Το οικοπεδο σου σημερα δεν ειναι αρτιο. Οι Καμαρες ειναι νομιζω οικισμος κατω των 2000 κατοικων, οποτε οσα οικοπεδα προυπαρχουν της 3-5-1985 ειναι αρτια κατα παρεκκλιση. Το δικο σου ομως δημιουργηθηκε το 1988, αρα δυστυχως δεν ειναι ουτε κατα παρεκκλιση αρτιο. Νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα (μονη -ακραια- λυση ισως ειναι να ακυρωθει η κατατμηση και να ξαναγινει λαμβανοντας υποψη την καθορισμενη γραμμη αιγιαλου και το ¨καθαρο" συνολικο εμβαδον).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.