Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εννοώ τον συνολικό χώρο που χρησιμοποιείται για είσοδο - έξοδο. Δεν χρησιμοποίησα τον όρο "διάδρομοι" για να μην

γίνει σύγχυση με τον διάδρομο μεταξύ άλλων (πιθανών) χώρων, όπως αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή καυσίμων.

Όσο για το αν θα το καταλάβει ο υπάλληλος της πολεοδομίας· σου είπε να υπολογίσεις (στο 40%) μόνο τις θέσεις

στάθμευσης (και όχι τον χώρο εισόδου - εξόδου);

• Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Εννοώ τον συνολικό χώρο που χρησιμοποιείται για είσοδο - έξοδο. Δεν χρησιμοποίησα τον όρο "διάδρομοι" για να μην

γίνει σύγχυση με τον διάδρομο μεταξύ άλλων (πιθανών) χώρων, όπως αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή καυσίμων.

Όσο για το αν θα το καταλάβει ο υπάλληλος της πολεοδομίας· σου είπε να υπολογίσεις (στο 40%) μόνο τις θέσεις

στάθμευσης (και όχι τον χώρο εισόδου - εξόδου);

Aκριβως αυτο μου ειπε!!!! Που φαινεται αυτο που μου λες στον κτηριοδομικο γιατι και εγω που το διαβασα δεν μου φανηκε σαφης! :(

Δημοσιεύτηκε

Σε όλες τις σχετικές περιπτώσεις που μου έχουν τύχει, οι ελεγκτές της πολεοδομίας είχαν δεχτεί ότι "χώρος στάθμευσης"

δεν είναι μόνο οι "θέσεις στάθμευσης" αλλά και ο χώρος εισόδου - εξόδου.

Αυτό είναι προφανές, διότι είναι αδύνατον ένας χώρος στάθμευσης να αποτελείται μόνο από θέσεις στάθμευσης (υπάρχουν

απαιτήσεις ελαχίστων αποστάσεων).

Επειδή -δυστυχώς- η μνήμη μου δεν είναι ισχυρή, δεν θυμάμαι αν παλαιότερα είχα επικαλεστεί κάποια νομοθετική διάταξη.

Η σχετική νομοθεσία για το 40%, είναι το Π.Δ. 3/8/1987 (ΦΕΚ 749Δ/87)

http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/749d_87.1172069738505.pdf

ή http://www.minenv.gr/1/13/131/13108/g13108322.html

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον αγαπητοι φιλοι σας ευχαριστω για την βοηθεια, αλλα εχω τελικα προβλημα, επειδη δεν το δεχονται στην Πολεοδομια.........:(

Η νομοθεσια λεει, "αποκλειστικη χρηση θεσεως σταθμευσης" και σε αυτο επανω κολλανε, τωρα πως θα φτασω στις θεσεις δεν μου το λεει κανεις............:confused:

Τελος παντων, θα δω τι θα κανω, ευχαριστω και παλι και τα λεμε!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Στην σχετική νομοθεσία αναφέρεται ο όρος "χώρος στάθμευσης" και όχι "θέσεις στάθμευσης".

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.