Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λειτουργία λεβητα φυσικου αεριου


George1981

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...Απο χτες ειμαι ευτυχής κάτοχος αυτόνομης θέρμανσης με επιτοιχιο λεβητα φυσικου αεριου...Εχω όμως μια απορία...Το σπίτι είναι μεζονέτα 80 τμ κάτω και 70 τμ πάνω...Χτες που ξεκινησε ο λεβητας για πρώτη φορά ο θερμοστατης εδειχνε 19 βαθμούς...Τον ρύθμισα τους 22 τους οποίους από τις 2 το μεσημέρι που έφυγε ο μάστορας τους έπιασε στις 8 το βράδυ...Το θεώρησα λογικό καθώς το σπιτι ηταν παγωμένο και το κύκλωμα είχε 2 χρόνια να τεθεί σε λειτουργία καθώς δεν χρησιμοποιούσαμε πετρέλαιο...Το βράδυ τον εβαλα στους 21 βαθμούς στους οποίους και παρέμεινε μέχρι τις 4 το απογευμα σήμερα...Λόγω κρύου ανεβασα την θερμοκρασια στον θερμοστατη στους 23 βαθμούς για να ζεστανει καλα αλλα μετα απο 4 ωρες έχει καταφέρει να ανεβει η θερμοκρασια του σπιτιού στους 22 δλδ εναν μόνο βαθμό...Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο πολύ να ανεβασει θερμοκρασια ένας λεβητας αεριου ή μήπως χρειάζεται από τον τεχνικο που το εγκατέστησε κάποια ρύθμιση για να ανεβάσει πιο γρήγορα θερμοκρασία???Παλιότερα με το πετρέλαιο θυμάμαι ανέβαζε και έπιανε αμέσως οποία θερμοκρασία τον ρυθμίζα σε πολύ γρήγορο χρόνο...

Link to comment
Share on other sites

Ποσα Kcal ειναι ο λεβητας σου?

ποσα Kcal ειναι τα σωματα που εχεις?

ποσα σωματα εχεις?

Μιχαλης.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Πολυ πιθανο να εχει χαμηλα τα νερα για λογους οικονομιας αλλα κ για να εκμεταλευτει τν συμπυκνωση. Εαν δε ειναι ενεργοποιημενη κ η αντισταθμιση κ εξω ο καιρος ειναι γλυκος μιλαμε για ακομα μια παραμετρο.δλδ παλια το επιανε γρηγορα γιατι ειχες πολες θερμιδες λογω υψηλξς θερμοκρασιας τ νερου αλλα κ ψηλη καταναλωση. Λυσεις. Μικροτερες διακυμανσεις στο θερμοστατη. 2. Μεγαλυτερα σωματα. 3.μεγαλυτερη θερμοκρασια νερου αρα κ υψηλοτετη καταναλωση. 4. Μονωσεις.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.