Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πίνακας 1 (ΙΚΑ) για ανεκτέλεστες εργασίες


Recommended Posts

Σε δυώροφη οικοδομή με άδεια το 2007 εχει περατωθεί και ηλεκτροδοτηθεί ο δεύτερος όροφος . Δεν έχουν κολληθεί όλα τα ένσημα και το ΙΚΑ ζήτησε πίνακα Ι και τεχνική έκθεση για τις ανεκτέλεστες εργασίες ώστε να δει τι χρωστανε απο τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθει. Θεωρώ ότι ο πίνακας 1 πρέπει να συνοδευεται και απο πίνακα 3 όπου θα υπολογίζονται τα ένσημα των ανεκτέλεστων εργασιών γιατί τα ποσοστά επιμερισμού του πίνακα 1α δεν μπορούν να εφαρμοστούν στη συγκεκριμένη περίπτωση καθόσον έχουν ολοκληρωθεί κάποιες φάσεις. για παράδειγμα για τη φάση 1 που έχει ολοκληρωθεί έχουν πληρωθεί όλα τα ένσημα .

έχει κανείς αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση;

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Ναι  χρειάζεται να υποβάλεις πίνακα 1 και 3, τεχνική περιγραφή  καθώς και αναλυτική επιμέτρηση ανεκτέλεστων εργασιών αλλά να ξέρεις ότι τα υπολειπόμενα ένσημα τα βγάζουν τυφλοσούρτη οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ και  επομένως μη περιμένεις να είναι όπως τα υπολόγισες εσύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.