Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κινητή μονάδα παραγωγής σκυροδέματος


Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ εαν μπορεί καποιος/α συνάδελφος να με βοηθήσει στην νομοθεσία για την εγκατάσταση κινητής μονάδας παραγωγής σκυροδέματος .

Το θέμα θέλω να το μελετήσω γιατί σε ένα υπό κατασκεύη δημόσιο έργο έχουν εγκαταστήσει κινητή μονάδα σκυροδέματος και όλο το έργο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή εντός Παραδοσιακού οικισμού .

Έχει αραγε όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις ?

Θα ήθελα οποιαδήποτε βοήθεια .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τι εγκρίσεις απαιτούνται? Η κινητή μονάδα που εννοείς είναι η "αυτοφορτωνόμενη", όπως τη λένε στα μέρη μου ή μιλάς για μικρό συγκρότημα, εγκατεστημένο στο χώρο του εργοταξίου? Αν είναι η π΄ρωτη θέλει άδεια κυκλοφορίας, για τη δεύτερη περίπτωση δε γνωρίζω αλλά δε φαντάζομαι να χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο.

Link to comment
Share on other sites

Εντός του χώρου του εργοταξίου δε νομίζω ότι απαιτείται κάτι ιδιαίτερο γιατί το εργοτάξιο είναι απαραίτητο να υπάρχει από τη νομοθεσία δημοσίων έργων και εκεί τοποθετούνται τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

 

Για ποιο λόγο ενδιαφέρεσαι για παροδοσιακό οικισμό ιδιαίτερα. Αν η παραπάνω μονάδα είναι για έργο, όλα αυτά θα απομακρυνθούν με την ολοκλήρωσή του. Παραδοσιακός ή όχι, αν το έργο για το οποίο χρησιμοποιούνται τα παραπάνω είναι απαραίτητο για τον οικισμό θα σας συνηστούσα απλώς υπομονή. Δε νομίζω να "χαλάει" η εικόνα της περιοχής από κάτι παροδικό.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως η υπομονή εχει τελειώσει σε όλους μέσα στον οικισμό λόγω του θορύβου - σκόνης . Θα ζητήσω εεγράφως την απομάκρυνση της κινητής μονάδας και την εγκατάσταση της σε σημειο εκτός οικισμού . Γιαυτό ζητάω μια βοήθεια σχετικά με την νομοθεσία .

Link to comment
Share on other sites

Την απομάκρυνση δεν ξέρω αν θα την πετύχεις. Το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να μη λειτουργεί τις ώρες κοινής ησυχίας και να λάβει μέτρα για την όχληση (σκόνη και θόρυβο) των περίοικων.

 

Βέβαια επειδή εδώ είναι Μπανανιστάν, αν ξέρεις το δήμαρχο όλα γίνονται;)

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου ρε αθάνατε ανώνυμε έλληνα!!όταν θα γίνουν τα εγκαίνια του δημόσιου έργου (μάλλον καμιά δρομάρα,ε?) δίπλα στον παραδοσιακό οικισμό και δε θα βρίσκεις ούτε να κατουρίσεις από τα τουριστικά λεωφορεία, τους πάγκους με τους ξύλινους τσολιάδες και τις επιγραφές "greek taverna" με τη χωριάτικη σε τιμή πλακέτας χρυσού τότε δε θα ενοχλεί κανέναν ντόπιο....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.