Vivi++ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Οι σωλήνες δεν έχουν ένωση.. αρχίζουν απο τον μετρητή στο πεζοδρόμιο, ανεβαίνουν εξωτερικά τον τοίχο και έως την κεντρική βάνα κάθε διαμερίσματος. Να ρωτήσω κάτι άλλο? Τι σχολή βγάζουν οι υδραυλικοί? Εσείς είστε Διπλ. Ηλ/γος Μηχανολόγος μηχανικός. Διπλωματούχο υδραυλικό δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχει. Υπάρχει ειδικότητα υδραυλικού σε επίπεδο ΑΕΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 (edited) Υδραυλικοί σπουδάζουν σε τεχνικές σχολές. Σε ΑΕΙ δεν υπάρχει σχολή υδραυλικών. Οι μηχανολόγοι μηχανικοί είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη των εργασιών υδραυλικού. (εννοείται και για μελέτες υδραυλικών δικτύων) Edited Σεπτέμβριος 16 , 2020 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vivi++ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 άρα μηχανολόγοι μηχανικοί είναι αυτοί που έχουν τον τελευταίο λόγο. Τουλάχιστον σε δύσκολα έργα στο μέλλον θα ξέρω που να απευθυνθώ γιατι οι περισσότεροι έχουν μάθει δίπλα στο μάστορα και πως να κρίνω τώρα εγώ ποιος και τι ξέρει... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας αγαπητέ, το λέω και το εννοώ! Καλό βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2020 Να είστε καλά. Καλό βράδυ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα