MPGKAVALA Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Καλησπέρα σας. Σε μια τριόροφη οικοδομή είμαι ιδιοκτήτης του 1ου και του 3ου ορόφου. Στον 2ο όροφο κάνουν ανακαίνιση. Το πρόβλημα είναι το εξής. Έχουν γκρεμίσει έναν εσωτερικό τοίχο και μετέτρεψαν μια μπαλκονόπορτα σε παράθυρο. Για αυτές τις εργασίες δεν χρειάζεται άδεια απο την πολεοδομία; Και για την μετατροπή της μπαλκονόπορτας σε παράθυρο δεν χρειάζεται και δική μου συναίνεση γιατί αλλάζει η όψη του κτηρίου; Οι ιδιοκτήτες δεν μου δείχνουν αν υπάρχει άδεια. Πως μπορώ να μάθω αν έχει βγεί άδεια; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justice_Guard Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 *MPGKAVALA προφανώς δεν έχουν άδεια. Κάνουν επέμβαση στην όψη χωρίς να το γνωρίζεις και να συμφωνείς. Αυτό δεν επιτρέπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 μπορεί αυτή η "μετατροπή της μπαλκονόπορτας σε παράθυρο" να καταγγελθεί εκ των υστέρων ως παρατυπία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα