Jump to content

Justice_Guard

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Ουδέτερη

1 Follower

About Justice_Guard

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. *George Kordosis όπως προαναφέρθηκε για αποδοχή κληρονομιάς δεν απαιτείται βεβαίωση μηχανικού. Άρα δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεσαι. Στη θέση σου θα ζητούσα διευκρινήσεις από τη συμβολαιογράφο γιατί μπορεί να εννοεί κάτι άλλο. Aν θέλεις να μεταβιβάσεις αλλάζει το πράγμα.
 2. *Athanassia η απάντηση στο τελικό ερώτημα μετά το ή είναι όχι. Πάντως η περιγραφή που έκανες και η διαδρομή της σκέψης σου μέχρι τον καταληκτικό προβληματισμό ήταν απολαυστικές.
 3. *tetris σκουπόξυλο έτσι; Ωραίος!
 4. *Geo-engineer θα συγκρίνεις με τα σχέδια που θα χρησιμοποιηθούν στη μεταβίβαση. Αυτό σημαίνει με την κάτοψη του 71. Ας υποθέσουμε ότι γράφτηκε κατά λάθος 1972 αντί για 1971. Η κάτοψη του 71 με την πραγματικότητα έχουν διαφορές;
 5. *Giannis Psihogios ρωτάς αν χρειάζεται τακτοποίηση χωρίς να λες τι θέλεις να κάνεις. Ενδιαφέρον θα είχε αν τα δύο τμήματα της χωρισμένης αποθήκης έχουν δοθεί σε δύο ιδιοκτήτες. Όμως ούτε αυτό διευκρινίζεις.
 6. *MPGKAVALA προφανώς δεν έχουν άδεια. Κάνουν επέμβαση στην όψη χωρίς να το γνωρίζεις και να συμφωνείς. Αυτό δεν επιτρέπεται.
 7. *george3535 σε αυτή την περίπτωση δηλαδή αφού το κτίσμα έχει μόνο επισκευές δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με τη βεβαίωση. Αυτή θα ήταν η δική μου αντιμετώπιση αλλά αν διαβάσεις προηγούμενες δημοσιεύσεις άλλοι συνάδελφοι έχουν διαφορετική άποψη.
 8. *zulumpo ο σκελετός του κτιρίου είναι κοινόκτητος. Συμβολαιογραφικά οι κοινόχρηστοι και οι κοινόκτητοι χώροι αντιμετωπίζονται γενικά το ίδιο. Αφού ανήκουν σε όλους δεν μπορεί κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία επεμβάσεων. Το ίδιο συμβαίνει και με την πρόσοψη της πολυκατοικίας. Φρόνιμο είναι να είμαστε προσεκτικοί στην εμβαδομέτρηση των χώρων για τη σύσταση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και ασάφειες.
 9. Οι επεμβάσεις τύπου επισκευές και σοβατίσματα δε βλέπω πως επηρεάζουν τη βεβαίωση. *george3535 μήπως με την ευκαιρία της άδειας επισκευών έκαναν και καμιά επέκταση;
 10. *Dimitris_81 έχω μια περίπτωση αποκόλλησης σοβά σε παλιό σπίτι συγγενή μου στο χωριό. Βλέπω να καταλήγω σε συνεργείο δε θα το επιχειρήσω μόνος μου. *tetris Η ζημιά είναι περιορισμένη στην περίπτωση που προανέφερα. Καθαίρεση όλου του επιχρίσματος προτείνεις γενικά ή μόνο αν είναι εκτεταμένη η αποκόλληση;
 11. Οι δυο μήνες στη δημόσια ζωή είναι πολύς χρόνος αφού η γενικότερη νοοτροπία είναι ωχ αδερφέ ας περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή και βλέπουμε. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα νομίζω ότι θα ενημερώνουμε από του χρόνου ένα ας πούμε ηλεκτρονικό βιβλίο εσόδων εξόδων. Τα χάρτινα τιμολόγια μάλλον συνεχίζονται αλλά θα γίνεται και ηλεκτρονική ενημέρωση.
 12. *zulumpo οι εξωτερικοί τοίχοι ανήκουν στο διαμέρισμα και μετράνε στο εμβαδόν του. Όταν συνορεύουν δύο διαμερίσματα τότε μισό πάχος στο ένα μισό στο άλλο. Όταν συνορεύει διαμέρισμα με κοινόχρηστο τότε όλο το πάχος στο διαμέρισμα.
 13. Προς την κατεύθυνση της διαλεύκανσης ή της νομιμότητας εννοείται δε θα γίνει τίποτα ουσιαστικό. Αυτό που θέλω να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχόλιό μου είναι ότι η υπόθεση δεν σχετίζεται με τις ευθύνες μας κατά τις διαδικασίες τακτοποίησης ή νομιμοποίησης. Αυτοί ήξεραν απόλυτα τι έκαναν.
 14. *aganatios η διάμετρος είναι μικρή, η χρήση δεν αποτελεί πρόβλημα. Άρα καλή επιτυχία!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.