Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διορθώσεις και δικαιολογητικά 4178/2013


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Σε αυτούς που είχαν αιτηθεί από οριστική υπαγωγή σε υπαγωγή στον 4178/2013 για μικροδιορθώσεις και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν μέχρι τις 30/9 επειδή η πρόσβαση στο σύστημα ήταν αδύνατη και προβληματική όπως σήμερα ποιος ευθύνεται;  Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση αν ο Ιδιοκτήτης δεν θέλει να υπαχθεί στον νέο νόμο; Δεν μετράνε οι διορθώσεις αν καταφέρουμε και τις κάνουμε τώρα;

Γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Link to comment
Share on other sites

On 20/10/2020 at 1:57 ΜΜ, sikyonios said:

Σε αυτούς που είχαν αιτηθεί από οριστική υπαγωγή σε υπαγωγή στον 4178/2013 για μικροδιορθώσεις και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν μέχρι τις 30/9 επειδή η πρόσβαση στο σύστημα ήταν αδύνατη Είχαν όλο το χρονικό περιθώριο γι' αυτό, το οποίο ήταν πάνω από 3 χρόνια!!! Κακώς δεν το έκαναν! Δεν στέκει η δικαιολογία που αναφέρεις, πουθενά και σε κανέναν!!! και προβληματική όπως σήμερα ποιος ευθύνεται;  Ο διαχειριστής μηχανικός!!! Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση αν ο Ιδιοκτήτης δεν θέλει να υπαχθεί στον νέο νόμο; Δεν υπάρχει άλλη λύση!!! Υπάγεται στο νέο νόμο, προσαρμόζεται κ.λπ. και περαιώνεται... Βεβαίως απαιτείται η έγγραφη εξουσιοδότηση του ιδιοκτήτη γι' αυτό... Δεν μετράνε οι διορθώσεις αν καταφέρουμε και τις κάνουμε τώρα; Δεν μπορούν να γίνουν. Ο 4178 έχει λήξει εδώ και κάμποσα χρόνια!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.