Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευή καμινάδας


ella

Recommended Posts

Καλημερα,θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την παρουσια μιας μεταλλικης καμιναδας τοποθετημενη στην οψη της κατοικιας μου,η οποια ξεκιναει απο το υπογειο,υψος 15 μετρα και φτανει μεχρι τον τελευταιο οροφο και η εξοδος των καυσαεριων βρισκεται κοντα στην μπαλκονοπορτα μας. Ο κατοικος του υπογειου ισχυριζεται οτι ειναι κατασκευη μικρης κλιμακας και δεν χρειαζεται συναινεση.Επισημαινω οτι υπαρχει συμβολαιο που οριζει τι ειναι κοινοχρηστο και τι ειναι κοινοκτητοι. Εκει που ειναι τωρα η καμιναδα δεν προβλεπεται οτι ειναι κοινοχρηστος χωρος.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, ella said:

Καλημέρα,θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την παρουσία μίας μεταλλικής καμινάδας τοποθετημένη στην οψη της κατοικίας μου,η οποία ξεκινάει απο το υπόγειο,ύψος 15 μέτρα και φτάνει μέχρι τον τελευταίο όροφο και η έξοδος των καυσαέριων βρίσκεται κοντά στην μπαλκονόπορτα μας. Ο κάτοικος του υπογείου ισχυρίζεται οτι είναι κατασκευή μικρής κλίμακας και δεν χρειάζεται συναίνεση.Επισημαίνω οτι υπάρχει συμβόλαιο που ορίζει τι είναι κοινόχρηστο και τι ειναι κοινόκτητοι. Εκεί που είναι τώρα η καμινάδα δεν προβλέπεται οτι είναι κοινόχρηστος χώρος.

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

Pavlos 33

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

*@ella για οποιαδήποτε παρέμβαση σε όψη πολυκατοικίας απαιτείται συναίνεση. Επιπλέον δεν επιτρέπεται να καταλήγει η καμινάδα πλησίον παραθύρου ή μπαλκονόπορτας. 

Link to comment
Share on other sites

@Justice_Guard Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κάτοικος ισχυρίζεται οτι σύμφωνα με την παρ. ιθ, άρθρο 2 της Απόφασης με Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/69701/4461 (ΦΕΚ 4520 Β΄- 16/10/2018), δεν απαιτείται συναίνεση των συνιδιοκτητών.

Το περίεργο είναι οτι η άδεια μικρής κλίμακας εκδόθηκε μήνες μετά την τοποθέτηση της καμινάδας.Σε αύτη περίπτωση τι συνιστάται;

Link to comment
Share on other sites

28 λεπτά πριν, ella said:

....Σε αύτη περίπτωση τι συνιστάται;

Εφόσον σε ενοχλεί μπορείς να κάνεις γραπτή καταγγελία στην αρμόδια ΥΔΟΜ με οσο το δυνατό πιο καλά τεκμηριωμένη Τεχνική Έκθεση για αυτό από Μηχανικό για να δεις αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.