Μετάβαση στο περιεχόμενο

αποστάσεις από όρια ομορων γεωτεμαχίων και δασικών ορίων άρτιου κατά παρέκκλιση σε εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα,
Θέλοντας να βγάλω ο.α. σε εκτός σχεδίου περιοχή, σε γεωτεμάχιο άρτιο και οικοδομ. κατά παρέκλιση, ήθελα να σας ρωτήσω ποιά πρέπει να είναι η απόσταση από τα όρια των όμορων γεωτεμαχίων καθώς και από τα δασικά όρια. Ο πελάτης μου έχει 2 γεωτεμάχια υποψην του προς αγορά και θέλει να επιλέξει με βάση την οικοδομησιμότητά τους. 1ο γεωτεμάχιο: Εμβ. 1100τ.μ. και το άλλο μισό με εμβαδόν περίπου και αυτό 1100τ.μ. περίπου είναι δασικό (το πίσω τμήμα καθώς είναι στενόμακρο). Το οικοδομήσιμο έχει πρόσωπο 24μ. σε δημ. δρόμο και βάθος 47μ. Υπάρχει και πλευρικό δασικό όριο και εκεί το πρόσωπο στενεύει και γίνεται περίπου 20μ. Το 2ο γεωτ.: Εμβ.=1350τ.μ. με πρόσωπο 15μ. και βάθος 115μ.
Link to comment
Share on other sites

(μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Συνάδελφοι, σε άρτιο κατά παρέκκλιση γεωτεμάχιο, σε εκτός σχεδίου περιοχή, θέλω να κατασκευάσω πισίνα. Το πίσω όριο ειναι δασικό και υποχρεούμαι να αφησω τουλάχιστον 10μ. απόσταση για την δόμηση. Η πισίνα μπορεί να κατασκευαστεί μέσα  στην παραπάνω απόσταση? Το ίδιο ρωτάω αν επιτρέπεται, και μέσα στην μπροστινή υποχρεωτική απόσταση των 30μ από τον Αιγιαλό. Σύμφωνα με το άρθρο 17 του ΝΟΚ, και τις παρ. 4ε και 6γ, επιτρέπεται για τα οικόπεδα μέσα στο Δ, και μάλιστα μπορεί να ακουμπήσει στα όρια του οικοπεδου. Με την ίδια λογική, επιτρέπεται και μέσα στις παραπάνω αποστάσεις? (από αιγιαλό και δασικό?).

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.