Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κτηματολόγιο: ανακοινώσεις για Κυκλάδες, Ρέθυμνο, Μεσσηνία, Πιερία


dimitris GM

Recommended Posts

 

Κτηματολόγιο: ανακοινώσεις για Κυκλάδες, Ρέθυμνο, Μεσσηνία, Πιερία

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ  ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ): ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ 05/11/2021

Ενημερώνουμε όσους έχουν ακίνητη περιουσία σε περιοχές της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας, ότι παρατείνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης στοιχείων ή κλείσιμο ραντεβού μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης, οι ιδιοκτήτες των περιοχών της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας,  οι οποίοι έχουν λάβει ήδη ατομικά τις σχετικές ενημερώσεις, μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής προανάρτησης να διορθώσουν εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, τυχόν λάθη στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας τους στο Κτηματολόγιο, μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2021.

Μέσω της ιστοσελίδας, www.ktimatologio.gov.gr, οι δικαιούχοι, με χρήση των κωδικών ασφαλείας του taxisnet, έχουν πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και της γεωγραφικής απεικόνισης των ακινήτων τους.

 εδω

https://ecopress.gr/ktimatologio-anakoinoseis-gia-kyklades-rethymno-messinia-pieria/

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.