Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεα πλάκα σε ισόγειο κτήριο


 

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι μηχανικός ηλεκτρολόγος και έχω ένα σπίτι δικό μου το οποίο θα το επισκευάσω, έχω κόλληση με τον πολιτικό μηχανικό σε ένα θέμα που το ψάχνει και ο ίδιος σχετικά με ένα πάτωμα.

Το σπίτι είναι 50 τετραγωνικά μονοκατοικία παλιά του 1959, η μισή είναι μωσαϊκό και η άλλη μισή έχει ξύλινο δάπεδο και από κάτω υπόγειο 1,40μ χώμα.

Θα επιθυμούσα να ρίξω ένα μπετό καθαριότητας στο υπόγειο και αντί για ξύλινο πάτωμα να κάνουμε μια πλακά. Διότι δεν μπορούμε να βγάλουμε άδεια μεγάλης κλίμακας πάρα μόνο μικρής, θα ήθελα να ρωτήσω αν μου επιτρέπεται με την άδεια μικρής κλίμακας να κάνω την πλακά ισογείου 20τμ ?

 

Πρόσθεσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.

Pavlos 33

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Γειά σου, οι εργασίες που περιγράφεις δεν γίνονται με έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας, χρειάζεται η έκδοση οικοδομικής άδειας. Όταν αναφέρεις ότι μπορείτε να βγάλετε μόνο άδεια μικρής κλίμακας τι ακριβώς εννοείς;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και σας ευχαριστώ που απαντήσατε άμεσα. Δεν μπορεί να βγει άδεια μεγάλης κλίμακας διότι είναι μη άρτιο μη οικοδομήσιμο. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.