Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνέχιση της αίτησης υπαγωγής ακινήτου από άλλον μηχανικό


Meropi Leonidou

Recommended Posts

Καλημέρα! Πριν χρόνια ήταν να πουλήσω το διαμέρισμά μου και είχα προσλάβει μηχανικό για να φτιάξει τα απαραίτητα έγγραφα. Τελικά το σπίτι δεν πουλήθηκε. Είχε κάνει αρχική υποβολή της δήλωσης ένταξης στο Ν.4495/2017, δεν έχει υποβάλει κανένα αρχείο, είχα πληρώσει 250 ευρώ για το τέλος υπαγωγής γιατί είνα του 1957 το διαμέρισμα και μετά εξαφανίστηκε. Δε μου έδωσε τίποτα στα χέρια, δεν βρήκε την οικοδομική άδεια ενώ πρέπει να υπάρχει στην πολεοδομία και φυσικά δεν πληρώθηκε. Τώρα που θέλω να μπω πάλι στη διαδικασία της πώλησης βρήκα άλλον μηχανικό ο οποίος όμως μου λέει ότι αν έχει αρχίσει τη διαδικασία ο προηγούμενος δεν μπορεί να τη συνεχίσει εκείνος. Ο προηγούμενος όμως δεν θέλει καμία επικοινωνία ούτε απαντά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχω στείλει μήνυμα. Ήταν περίεργος από την αρχή. Τον κυνηγούσα για τα χαρτιά και τελικά δεν έκανε τίποτα και ήταν ένας σοβαρός λόγος που ακυρώθηκε και η πώληση του σπιτιού. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Δεν μπορεί να ξαναυποβληθεί η αίτηση υπαγωγής από άλλον μηχανικό εφόσον δεν έχει υποβληθεί οριστικά?

dilosi_10787161_N.SMYRNH___2019_2_13.docx

Edited by Meropi Leonidou
Link to comment
Share on other sites

θα επικοινωνήσει ο (νέος) μηχανικός σας με το ΤΕΕ για να μεταφερθεί η δήλωση στο όνομα του με δική σας υπεύθυνη δήλωση. Μπορείτε και εσείς να επικοινωνήσετε για να σας καθοδηγήσουν 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.