Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι δόμησης για νομιμοποίηση σε οριοθετημένο οικισμό κάτω των 2.000 κατοίκων


Recommended Posts

Σε άδεια νομιμοποίησης αυθαιρέτων μου είπαν σήμερα στην πολεοδομία ότι πρέπει να κάνω τους ελέγχους μου σύμφωνα με την ισχύουσα δόμηση - κάλυψη max δόμηση 240 τ.μ. ενώ εγώ έχω κάνει τους ελέγχους με κλιμακωτό συντελεστή όπου η δόμηση είναι κατά πολύ αυξημένη, όπως καταλαβαίνετε η περίπτωση μου αφορά οικισμό κάτω των 2.000 κατοίκων, είμαι εγώ λάθος και η πολεοδομία σωστή? 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Λογικά το κτίριο σου κατασκευάστηκε πριν το 2011 και πριν την τροποποίηση που έγινε το 2011 για τους οικισμός κάτω των 2000 κατοίκων. Επομένως , η νομιμοποίηση πιστεύω πως πρέπει να γίνει βάσει της νομοθεσίας που ίσχυε τότε, όταν κατασκευάστηκε.δηλαδη με κλιμακωτό συντελεστή.

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ας μας διευκρινίσει ο ερωτών αν κάνει νομιμοποίηση σε αυθαίρετες κατασκευές μετά το 2011 (οπότε λογικό αυτό που απαιτεί η ΥΔΟΜ) ή κάνει νομιμοποίηση σε αυθαίρετες κατασκευές προ 2011 οπότε μπορεί να επιλέξει είτε να παει με το σύνολο των προγενέστερων του 2011 διατάξεων, είτε με τις σημερινές ισχύουσες (μετά το 2011). 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.