Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή χρήσης αποθήκης


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα.

Έχω αναλάβει την αλλαγή χρήσης αποθήκης σε πάρκινγκ μηχανών. Η αποθήκη αυτή είναι 160μ2, έχει πρόσοψη 12μ και μεσο ύψος πρόσοψης 1,80μ καθώς βρίσκεται 80εκ χαμηλότερα από το επίπεδο του δρόμου. Η αποθήκη στεγάζεται σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας (Μιχαλακοπούλου). Καταρχήν χρειάζεται αλλαγή χρήσης καθώς πρόκειται για αλλαγή από βοξ=ηθητικό σε άλλο βοηθητικό χώρο? και αν ναι ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα. 

Η ασφαλέστερη οδός είναι να γίνεται η χρήση που σε ενδιαφέρει πριν τις 27/7/2011 για να κάνεις υπαγωγή στον 4495/17. Ίσως σου ζητηθεί και συγκοινωνιακή/κυκλοφοριακή μελέτη για τη διέλευση των οχημάτων αν είναι πάνω από ένα ορισμένο αριθμό(μιλάμε για άδεια λειτουργίας πλέον). Σε περίπτωση έκδοσης οικοδομικής άδειας, αν οι θέσεις στάθμευσης είναι πάνω από ένα ορισμένο αριθμό ζητείται. 

Edited by diangelis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.