Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψευδής δήλωση μηχανικού


stg12

Recommended Posts

49 λεπτά πριν, dimitris GM said:

 

 

 

Χίλια συγνώμη για την παράθεση... ελπίζω τώρα να είναι οκ!!!

 

Αν παραδείγματος χάρη δεν πάμε στην ΕΤΕ κ η απόφαση της κακοδικιας είναι να δημιουργηθεί ο περιβόητος φωταγωγός έρχεται κάποιο κλιμάκιο που κρίνει αν μπορεί αυτο μπορεί να γίνει;;;; Η περίπτωση να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ισχύει;; Κ πόσο θα μπορούσε να είναι αυτό;;; Πάντα στο περίπου...γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό το ενδεχόμενο δεν το συζητήσαμε με τον μηχανικό μας 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Όπως 

3 λεπτά πριν, stg12 said:

Χίλια συγνώμη για την παράθεση... ελπίζω τώρα να είναι οκ!!!

 

Αν παραδείγματος χάρη δεν πάμε στην ΕΤΕ κ η απόφαση της κακοδικιας είναι να δημιουργηθεί ο περιβόητος φωταγωγός έρχεται κάποιο κλιμάκιο που κρίνει αν μπορεί αυτο μπορεί να γίνει;;;; Αυτός είναι επί της ουσίας ο πραγματογνώμονας;;;;Η περίπτωση να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ισχύει;; Κ πόσο θα μπορούσε να είναι αυτό;;; Πάντα στο περίπου...γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό το ενδεχόμενο δεν το συζητήσαμε με τον μηχανικό μας 

 

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν έρχεται κανένα "κλιμάκιο" στο σπίτι. Θα μπορούσατε να ζητήσετε από το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη μηχανικού του ΤΕΕ ο οποίος θα κάνει αυτοψία. Για πρόστιμα... αφού είπατε ότι τα έχετε τακτοποιήσει τα αυθαίρετα...δεν έχει αλλά πρόστιμα, εκτός αν επειδή δεν έχετε εκτελέσει την δικ. απόφαση.

Κοίταξε, η υπόθεση σας θέλει ένα μηχανικό και ένα δικηγόρο που να συνεργάζονται. Δεν μπορώ να κατανοήσω το πώς "δεν καταλάβατε" την απόφαση, αφού και μηχανικό έχετε και δικηγόρο. Και πιο πιθανό είναι να πάρεις ορθοτερες απαντήσεις από τον μηχανικό σου παρά μέσα από ένα φόρουμ αφού τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι περισσότερα. Αν δεν τον εμπιστεύεστε αλλάξτε τον με κάποιον άλλον..

Για να μην παραθέτεις το κείμενο κάνε σκρολ προς τα κάτω και "απάντηση στο θέμα..." και όχι "παράθεση"

Edited by jbosdas
Link to comment
Share on other sites

Ευελπιστούμε το χειρότερο σενάριο να είναι ένα πρόστιμο ίσως επειδή δεν τηρήθηκε τότε το αρχικό σχέδιο!!! Δυστυχώς οι τωρινοί δύο μηχανικοί που συμβουλευτηκαμε είναι άλλοι από εκείνον που έκανε την νομιμοποίηση του αυθαίρετου (λόγω συνταξιοδότησης)κ τους επισκέφθηκαμε αφού είχε ήδη βγει η απόφαση κ μας εξήγησαν! Η  δικηγόρος μας από την αλλη μέχρι κ πριν την ενημέρωσουμε εμείς πιστεύε πως απλά πρέπει να ανοιχτεί μια τρύπα στην πάνω πλάκα του δεύτερου ορόφου...ίσως όχι κ αδίκως αφού ακόμα κ μεις δεν είχαμε βγάλει άκρη...γιατί η αλήθεια είναι πως άμα δεν δεις την οικοδομή δεν μπορείς να το αντιληφθείς...! Εκτιμώ πολύ το χρόνο  όλων σας κ τις επαγγελματικές σας συμβουλές κ σίγουρα δεν θα μείνω σε αυτες...απλά επειδή ανθρώπινα ίσως ξεφύγει κάτι....προσπαθώ να συλλέξω κ γω ότι πληροφορια μπορώ να κατανοήσω μπας κ βγεί κάποια άκρη!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.