Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευή μονοκατοικίας


Recommended Posts

Καλησπέρα και καλός σας βρήκα.

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι στη φάση που ψάχνω να δω πόσο κοστίζει πλέον η κατασκευή μιας κατοικίας, ώστε να ξέρω αν βγαίνω οικονομικά για αγορά οικοπέδου και κατασκευή (ακόμα και μετά από λίγα χρόνια έστω) ή το ξεχνάω και ψάχνω για κάποιο διαμέρισμα!  Μετά από μια πρόσφατη επίσκεψη ****για ICF κατασκευή μου έδωσε μια ενδεικτική τιμή 1800/τ.μ. με το κλειδί στο χέρι αλλά μόνο το κτήριο, δηλαδή όχι περιβάλλοντα χώρο (και προφανώς χωρίς τιμή οικοπέδου).

Κατανοώ ότι χωρίς γνωστό το οικόπεδο η εκτίμηση είναι πολύ δύσκολη, αλλά θα ήθελα να ξέρω ένα ανώτερο όριο για μια κατασκευή απλή και λειτουργική, όχι προκατ ξύλινο όμως.

Οι ερωτήσεις μου προς τα εσάς είναι οι εξής. ***** Έχετε προσωπική πρόσφατη εμπειρία με κατασκευή ώστε να μου πείτε πόσο σας βγήκε? 

Η αναζήτηση μηχανικών, επαγγελματιών και γενικώς πάροχων υπηρεσιών δεν επιτρέπεται σε θέματα του φόρουμ. To μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί καταλλήλως. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ

Pavlos33

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Για τιμές οικοπέδων θα ρωτήσεις μεσίτες ή θα μπεις σε σχετικές ιστοσελίδες

Ως προς το κόστος κατασκευής, το νούμερο που παίζει σήμερα είναι κοντά σε αυτό που σου έδωσαν. Εξαρτάται όμως από πολλούς παράγοντες

Αντί λοιπόν να απευθύνεσαι στο φόρουμ, βρες κάποιον έμπειρο συνάδελφο (π.μ. ή αρχιτέκτονα) και συζήτησε μαζί του

Αν είναι σοβαρός, θα σε βοηθήσει σε πάρα πολλά πράγματα,

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.