Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημέρωση σχετικά με την επιτόπια εξυπηρέτηση κοινού στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών


GTnews

Recommended Posts

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών η επιτόπια εξυπηρέτηση κοινού σε θέματα κτηματολογίου και συγκεκριμένα η υποβολή ερωτημάτων για την εφαρμογή του ν.2664/1998 για τη λειτουργία του Κτηματολογίου και των προβλεπόμενων στον ίδιο νόμο διαδικασιών, προς το σκοπό της προληπτικής παροχής οδηγιών και πληροφοριών τέτοιου περιεχομένου σχετικά με τις κτηματολογικές εγγραφές, θα γίνεται καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 8.30 π.μ. -13.00 μ.μ. στον ισόγειο όροφο της υπηρεσίας, στο τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού, το οποίο στελεχώνεται από νομικούς από τους οποίους θα απαντώνται. 

Συνάντηση με την Προϊσταμένη του Κτηματολογικού Γραφείου θα είναι δυνατή στην περίπτωση που έχει προηγηθεί η επικοινωνία της προηγούμενης παραγράφου κι έχει αποβεί άκαρπη και μόνο ύστερα από συνεννόηση (ραντεβού) με τη Γραμματεία.

Τυχόν ερωτήματα για ζητήματα ευρύτερου δικονομικού και συμβολαιογραφικού ενδιαφέροντος καθώς και για τη σύνταξη αιτήσεων διόρθωσης, δικογράφων ή συμβολαιογραφικών πράξεων δεν θα γίνονται δεκτά. 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.