Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη: Ενεργοποίηση της δυνατότητας δήλωσης προμηθευτών και μεταφόρτωσης παραστατικών


Engineer

Recommended Posts

Ανακοίνωση για την ενεργοποίηση της δυνατότητας δήλωσης προμηθευτών και μεταφόρτωσης παραστατικών στην πλατφόρμα pvstegi για τους αυτοπαραγωγούς με επιλέξιμες προς επιχορήγηση αιτήσεις σύνδεσης ΦΒ με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net Metering) ισχύος έως 10.8 kW

Ο Διαχειριστής του Δικτύου ως Φορέας Διαχείρισης του Προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στην διαδικτυακή πλατφόρμα https://pvstegi.gov.gr/ έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα δήλωσης προμηθευτών και μεταφόρτωσης παραστατικών για τους αυτοπαραγωγούς με επιλέξιμες προς επιχορήγηση αιτήσεις, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον οδηγό του εν λόγω Προγράμματος.

Διευκρινίζεται ότι προϋπόθεση για την καταχώρηση των παραστατικών και την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σταδίου της αίτησης επιχορήγησης, ώστε αυτή να προωθηθεί για τελικό έλεγχο και καταβολή της επιχορήγησης, αποτελεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτροδότησης του φωτοβολταϊκού σταθμού.

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που μετά τον έλεγχο των καταχωρημένων στοιχείων ή παραστατικών προκύψουν διαφορές, η αρχική έγκριση δύναται να τροποποιηθεί ή να ανακληθεί και κατ’ επέκταση το ποσό της επιχορήγησης να μειωθεί ή να αποδεσμευτεί.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.