meletiadis Δημοσιεύτηκε August 9, 2023 at 01:31 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2023 at 01:31 μμ (edited) Καλησπέρα. Ως μη μηχανικός θέλω να κάνω μια ερώτηση στατικοτητας. Στη σοφίτα μου έχω κακη κατασκευή σκεπής και θέλω να την στηρίξω με πόδια στο μπετόν της πλάκας. Στο Γ όμως της σκάλας (άνοιγμα) που οδηγεί στη σοφίτα η πλάκα όπως είναι λογικό έχει ένα τρίγωνο κομμάτι που είναι σαν πρόβολος χωρίς δηλαδή να πατάει κάπου. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο φορτίο που μπορεί να αντέξει αυτό το σημείο; φαντάζομαι είναι πιο ανθεκτικό από το μπαλκόνι που από ότι είδα στη μελέτη αντέχει μισό τόνο το τετραγωνικό ε;. Είναι χοντράδα αυτό που ρωτάω; πρεπει να το δει μηχανικός για να απαντήσει η είναι υπερβολικός ο φόβος μου; οι διαστάσεις του Γ είναι 1.5μ επί 1.5μ και το πλάτος της σκάλας 80εκ. ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Edited August 9, 2023 at 02:17 μμ by meletiadis
tetris Δημοσιεύτηκε August 9, 2023 at 03:29 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2023 at 03:29 μμ Χωρίς (αρχιτεκτονικά και στατικά) σχέδια δεν μπορεί να δοθεί απάντηση 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα