Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθυστέρηση παράδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας σε ιδιοκτήτη & Όχληση από δικηγόρο


Recommended Posts

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι καθώς δεν έχω βρει άκρη. Έχω καθυστερήσει να κλείσω τις ταυτότητες σε έναν πελάτη λόγω προσωπικών θεμάτων και παρασκευή έλαβα τηλέφωνο από δικηγόρο του πελάτη και μου έλεγε για εξώδικο κλπ γιατί ο πελάτης έχει κάποια χρονικά όρια που πρέπει να τελειώσει. Ξέρετε αν στηρίζεται κάπου νομικά η καθυστέρηση; θα έχω κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Edited by Pavlos33
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Link to comment
Share on other sites

Το ερώτημα είναι αν έχετε υπογράψει συμφωνητικό με αναγραφή συμβατικής προθεσμίας παράδοσης. Αν όχι όλα αυτά δεν έχουν κάποιο νόημα. Το εξώδικό είναι απλώς ένα κείμενο προειδοποίησης. Δεν παράγει κάποιο έννομο αποτέλεσμα.  Πέραν όμως αυτού, ένα ακόμη ερώτημα είναι γιατί ο πελάτης έφτασε σε μια τέτοια αντιμετώπιση. Γιατί δεν επικοινωνήσατε να του εξηγήσεις τους λόγους ή ακόμη και να παραιτηθείς από την σύνταξη της ΗΤΚ και να την αναλάβει κάποιος άλλος συνάδελφος που θα ήταν διαθέσιμος. Πέρα από τους νόμους υπάρχει πρώτα η καλή θέληση και η συνεννόηση.  

  • Like 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όχι δεν είχαμε υπογράψει με κάποια προθεσμία παράδοσης, απλά υποθέτω ότι προσπάθησε να ασκήσει κάποιο μοχλό πίεσης όταν του είπα για την καθυστέρηση. Δεν έχει γίνει κάποια νέα ενόχληση και εγώ προχωράω κανονικά στην ανάρτηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.