vkmic Δημοσιεύτηκε June 5, 2009 at 11:53 πμ Δημοσιεύτηκε June 5, 2009 at 11:53 πμ Γνώμες για μόνωση τοιχοποιείας και κολώνων... Ρωτάω, γιατί το durosol μου έρχεται πιο φθηνό και μου είπαν ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το παραδοσιακό (αλλά δοκιμασμένο) dow. {10-06-2009, 12:45} Κανένας με ίδια πείρα ή έστω μια γνώμη; Ευχαριστώ.
duchovny7 Δημοσιεύτηκε January 14, 2011 at 04:01 μμ Δημοσιεύτηκε January 14, 2011 at 04:01 μμ έχει καλύτερα αποτελέσματα θερμομονωτικά.........εγώ δεν εξετάζω τιμή..δεν με αφορά...το θέμα είναι να "εχεικαλο" αποτέλεσμα να μην πετάω τα λεφτά m στα πετρέλαια......και οδός αν δεις τα χαρακτηριστικά του είναι ανωτερα από το dow...άσε p οι "εξιλασμενες" Αν δεν προλαβαίνεις το edit παρακαλώ στείλε με ΠΜ το κείμενο στα ελληνικά ώστε να το αντικαταστήσω. Ειδάλλως το παρόν θα διαγραφεί εντός ημερών. ss_sk
BAS Δημοσιεύτηκε January 15, 2011 at 06:17 πμ Δημοσιεύτηκε January 15, 2011 at 06:17 πμ Υπάρχει ένα θέμα αν η διαφορά τιμής μεταξύ μιάς καλής διογκωμένης και της εξηλασμένης στο σύνολο ενός τοίχου με στοιχεία σκυροδέματος , οπτοπλινθοδομές και ανοίγματα , αντιστοιχεί με το αναμενόμενο κέρδος μόνωσης . Θα ήταν ένα καλό θέμα συζήτησης .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα