Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομική Άδεια 1986, σε εκκρεμότητα


Dearangelo

Recommended Posts

Πρόσφατα είχα ένα αίτημα να βοηθήσω να κλείσει μια οικοδομική άδεια που εκδώθηκε το 1896 και που παραμένει σε εκκρεμότητα (εννοείται πως δεν ειναι σε ισχυ, εχει λήξει). Η οικοδομή, μια προσθήκη καθ’ ύψος, έχει ολοκληρωθεί και ηλεκτροδοτηθεί από τη δεκαετία του '80, όμως, για την υδροδότησή τους, παρέμειναν και παραμένουν συνδεδεμένοι σε υποκείμενη ιδιοκτησία, με έναν ενδιάμεσο μετρητή, μέχρι σήμερα. Το διαμέρισμα πριν λίγο καιρό επωλήθη και ο νέος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, επιχείρησε να κάνει τις διαδικασίες για την σύνδεση στην ΕΥΔΑΠ, όμως η πολεοδομία τον πληροφόρησε πως η άδεια δεν έχει κλείσει και πως χρειάζεται ο επιβλέπων μηχανικός να κανει τις απαραίτητες διαδικασίες που ποτέ δεν έγιναν.
Ο μηχανικός της άδειας, ο οποίος προσεγγυστηκε απο τον νεο ιδιοκτήτη, ευρίσκεται εν ζωή, δκαι ηλώνει πως  δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα και δεν προτίθεται να κάνει τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Τα Φώτα σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

μφχ

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που η ισχύς της άδειας έχει λήξει, έχει πληρωθεί η αμοιβή επίβλεψης κι έχει συνδεθεί με ΔΕΗ, θεωρείται "κλεισμένη".

Δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητής (ΥΔΟΜ). Ενδεχομένως ζητούν τεχν. έκθεση του επιβλέποντα για ολοκλήρωση των εργασιών, την οποία όφειλαν να ζητήσουν προκειμένου να θεωρηθεί το στέλεχος της άδειας για σύνδεση με δίκτυα Κ.Ω.. Αν ο επιβλέπων αρνείται οποιαδήποτε συνεργασία, μπορεί να βρεθεί το αντίγραφο της άδειας από τη ΔΕΗ και, με ακριβές αντίγραφο αυτού, να γίνει αίτηση στη ΔΕΥΑ

Link to comment
Share on other sites

κι εγω σκέφτηκα πως ηταν δυνατόν να εχει ηλεκτροδοτηθεί αν δεν υπήρξε ολοκλήρωση και ΤΕ...

ευχαριστώ πολύ θα επιχειρήσω σε αυτή την κατεύθυνση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.