Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία μετά από ανάρτηση (μήνυμα σφάλματος)


Recommended Posts

Καλημέρα / καλησπέρα σε όλους, 

Έχω κάνει ανάρτηση παλιάς μελέτης πυρασφάλειας και - με βάση τις οδηγίες από το γραφείο πυρασφάλειας - προσπαθώ να κάνω αίτημα για έκδοση νέου πιστοποιητικού. 

Στο σύστημα επιλέγω "Εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής" αλλά στο menu επιλογών εμφανίζονται μόνο οι επιλογές "ανάρτηση έντυπης εγκεκριμένης/θεωρημένης..." και "ενημέρωση έγκρισης μελέτης...".

Επέλεξα - δοκιμαστικά - την πρώτη επιλογή της ανάρτησης και δημιουργήθηκε νέο αίτημα το οποίο όμως δεν μπορώ να υποβάλλω, επισυνάπτω το μήνυμα σφάλματος.

Γνωρίζει κάποιος που είναι το λάθος; Πρέπει να ακολουθήσω εξ' αρχής διαφορετική διαδικασία; Πρέπει στην καρτέλα "Επιμέρους περιπτώσεις" να κάνω κάποιες επιλογές;

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2024_03_05_13_24_08_Πληροφοριακό_Σύστημα_e_Άδειες.png

Link to comment
Share on other sites

Θα πατε μόνο στην επιλογή πιστοποιητικό και θα ανεβασετε μόνο τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα δικαιολογητικά που αναζητά το σύστημσ. Αν το χπε δεν αναφέρεται στην φωτοτυπία του βιβλίου ή σε καποια υ.δ. το γράφετε εσείς στη δική σας. 

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, σας ευχαριστώ για την απάντηση, δυστυχώς όμως δεν  μπορώ να βρω την επιλογή που αναφέρετε, "πιστοποιητικό"... Σε ποιό στάδιο εμφανίζεται αυτή η επιλογή;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.