Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτροδότηση αγροτεμαχίου


Recommended Posts

Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί ένα αγροτεμάχιο από το δίκτυο της ΔΕΗ; Είναι οικισμός και υπάρχουν κολώνες της ΔΕΗ δίπλα. Το αγροτεμάχιο είναι 6 στρέμματα. Θέλω να βάλω μερικά δέντρα μέσα και μερικά ζώα και ένα τροχόσπιτο.

Edited by Άγγελος1914
Link to comment
Share on other sites

Mε την κατασκευή νόμιμου κτιρίου (π.χ αποθήκης, κατοικίας κλπ) με έκδοση οικοδομικής άδειας. Το τροχόσπιτο εφόσον έχει άδεια κυκλοφορίας και βρίσκεται πάνω στις ρόδες του θεωρείται όχημα. Αν το αφήσεις όπως πχ ένα container θεωρείται κτίσμα και μπορεί να μπλέξεις αν σε καταγγείλουν. Τροχόσπιτα δεν ηλεκτροδοτούνται. Για να μην ψάχνεσαι δεξιά και αριστερά και ακούς ότι μπαρούφα λένε στο καφενείο. Η λύση είναι μόνο νόμιμο κτίριο. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ελάτε συνάδελφοι...Ο άνθρωπος ψάχνει τρόπο να βάλει χύμα στο κύμα κανένα λυόμενο, τροχόσπιτο να κάνει τις διακοπές του (δεν το λέω για κακό αυτό, το αντίθετο), αλλά λείπει το ρεύμα (πιθανώς νερό να έχει). Αν είχε αρδευτικό θα είχε σίγουρα τραβήξει παροχή.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον με κατασκευή αποθήκης με έκδοση άδειας μικρής κλίμακας όπως περιγράφεται εδώ θα γίνει η δουλειά:  

https://www.mp-energy.gr/blog/37/αδεια-για-αγροτικη-αποθηκη-σε-1-στρεμμα.html

Link to comment
Share on other sites

Έχει καταργηθεί το 1 στρέμμα για αγροτική αποθήκη. Το ότι έχεις κάποια δέντρα και καλλιεργείς δεν σημαίνει ότι σίγουρα η δ/νση γεωργίας θα σου δώσει έγκριση. Γενικώς κάθε ιδέα θέλει ψάξιμο με τον μηχανικό σου. Φυσικά αν επιτραπεί η αποθήκη μετά το χτίσιμό της δικαιούσαι νομίμως παροχή ρεύματος και νερού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.