Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγροτική αποθήκη


Recommended Posts

γεια σας,

θα ήθελα να μαθω αν σε αγροτεμάχιο 3.430 τ.μ.μη αρτιο με θερμοκηπιο επανω, μπορω να χτισω συσκευαστηριο η΄αποθηκη ,κ΄αν ναι ,υπαρχει περιορισμος στα τετραγωνικα?ο σύζυγος μου ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης.

σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

@πετρούλα, μιλάς για μια σοβαρή επένδυση και ψάχνεις για on-line συμβουλή λες και μπορούμε να ξερουμε τι αφορά η περίπτωση σου.

 

@συναδέλφους. νομιζω ότι έχει πέσει σημα στην πιατσα για on-line επίλυση του καθε τι που αντιμετωπίζει κάποιος. προτεινω συνδεση του φόρουμ και με link σε ιατρικό φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

αγαπητε κυριε,απευθυνθηκα σε 2 πολιτικούς μηχανικούς , ο ενας μου ειπε οτι δεν γινεται τιποτα και ο αλλος οτι και βεβαια μπορω.ποιον να πιστεψω?

σας ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

τουλάχιστον εδώ ειπώθηκε και ένα ευχαριστώ και μια ευγενική διάθεση.όχι σαν τον άλλο απέναντι τον "επείγομαι" λες και είμαστε οι τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ.

στο θέμα μας.εγώ λέω την κουρτίνα 1.

αγαπητή κυρία,

αν δεν Α Ν Α Θ Ε Σ Ε Τ Ε την δουλειά σε κάποιον μηχανικό όλο αοριστολογίες θα ακούτε.ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ να ΠΟΥΛΗΣΕΙ ο καθένας τις γνώσεις του από το ιντερντετ ή ακόμα και οι γνωστοί σας πολιτικοί μηχανικοί που απυθυνθήκατε ΧΩΡΙΣ να του αναθεσετε τη δουλειά????????

για να μην πολυλογούμε.θα έρθω αύριο να βγάλω 500 φωτογραφίες στο μαγαζί σας (αφού είστε φωτογράφος) αλλά αν δε μου αρέσουν δεν πληρώνω.

και κάτι τελευταίο που θα το θέσω θέμα σε όλο του φορουμ.

ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ:

Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ (ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ) ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ Τ Σ Ε Π Η .

Link to comment
Share on other sites

να χτισω συσκευαστηριο η΄αποθηκη ,κ΄αν ναι ,υπαρχει περιορισμος στα τετραγωνικα?ο σύζυγος μου ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης.

 

Άλλο πράγμα συσκευαστήριο και άλλο πράγμα αγροτική αποθήκη.

Ξαναπεράστε από τους μηχανικούς αλλά να είστε πιο συγκεκριμένη για το τι ακριβώς θέλετε να φτιάξετε.

Αυτό που ρωτάτε είναι πολύ απλό και με ένα ή δύο δεδομένα ακόμα οι περισσότεροι μηχανικοί από το forum θα μπορούσαν να σας απαντήσουν αλλά αυτό δεν θα ήταν ότι πιο σωστό ούτε για εσάς αλλά ούτε και για το forum

Link to comment
Share on other sites

κυριοι συγνωμη,αλλα δεν ειχα καταλαβει την φιλοσοφια της ιστοσελιδας σας.Νομιζα οτι θα μπορουσα να λαβω μια απαντηση απο τους αρμοδιους.ζητω ταπεινα συγνωμη και παλι που σπαταλησα το χρονο σας

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητή κυρία Πετρούλα

Δεν είναι φιλοσοφία ιστοσελίδας...είναι κόποι και γνώσεις ζωής....

Link to comment
Share on other sites

ε ναι ρε γμτ δεν είναι δυνατόν να θέλετε να επενδύσετε 50-100-300 χιλιάρικα και να βασίζεστε σε κάποιον άγνωστο από το δίκτυο. Πηγαίνεται σε κάποιο μηχανικό θα ζητήσει κάποια στοιχεία, π.χ. τοπογραφικό, αν δεν έχετε θα βρείτε έναν τοπογράφο να σας φτιάξει ένα, και ο μηχανικός θα τρέξει στην πολεοδομία και θα ψάξει να βρει τι μπορεί να χτιστεί και τι όχι, υπεύθυνα . Θα του πάρει από 2 ώρες μέχρι 4 ημέρες ανάλογα με την περίσταση. Για αυτό τον κόπο του θα πληρωθεί.

Link to comment
Share on other sites

αγαπητοί κύριοι με παρεξηγήσατε.δεν ψαχνω τζαμπα συμβουλές.ο πρώτος μηχανικος που ανέλαβε την δουλειά και βέβαια πληρώθηκε , εβγαλε τοπογραφικα μου ειπε οτι πηγε στην πολεοδομια κλπ με λιγα λογια μου είπε δεν γινεται και πως τα θερμοκηπια που ειναι πανω ειναι παρανομα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι τελείως άσχετος και δεν ασχοληθηκε καθολου.πήγα σε δευτερο μηχανικό και μου ειπε οτι γινεται, τα θερμοκήπια δεν χρειαζονται αδεια κλπ.γι αυτο ρώτησα μήπως εχει τύχει τετοια περιπτωση σε καποιον απο εσας.και το θέμα μου ειναι να αναθέσω τη δουλειά και στον δεύτερο μηχανικο ή με δουλευει κι αυτος και στο τελος δεν κανω τίποτα και χανω χρονο και χρημα ασκοπα?προσπαθουσα να βρω τους νόμους στο διαδικτυο και ετσι επεσα πανω στην ιστοσελιδα σας και ειπα να κανω μια ερώτηση,μηπως και βρω μια ακρη, μιας και είστε ειδικοί.

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

στο σημείο αυτό θα πάρω το μέρος της πετρούλας καθώς μου έχει τύχει πρόσφατα να χάσω δουλειά (νομιμοποίηση αυθαιρέτου) καθώς μετά από διάβασμα νομοθεσίας, επικοινωνία με άλλους μηχ. (thx theotdm900) και ερωτήσεις στην πολεοδομία πρότεινα στον πελάτη μου να μην κάνει ένσταση, αποδεχόμενος το πρόστιμο και τις μειώσεις του, βρέθηκε καλοθελητής μηχανικός (που όλως τυχαίως είχε εκδόσει την ΟΑ + επίβλεψη) να πεί ότι δεν χρειάζεται νομιμοποίηση, να μην κάνει ένσταση και θα δικαιωθεί!!!

 

αυτό που θέλω να πώ [πέρα από τη αντισυναδελφικότητα του εν λόγω καραγκιόζη....εχμμ μηχανικού] είναι ότι η σοβαρότητα ενός επαγγελματία έγκειται στην ηθική και το πάθος του για τη δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.