Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μία περίεργη για τα δικά μου δεδομένα περίπτωση και θέλω τη βοήθειά σας.

Οικόπεδο εντός σχεδίου, ενοικιάζεται σε κάποιον που θέλει να κάνει 2 γήπεδα Beach Volley και μέσα να έχει μια κατασκευή τύπου ISOBOX ως καντίνα. 

Αρχίζουν τα ερωτήματα:
1. Αν το βαφτίσω "Αθλητικές Εγκαταστάσεις" οι οποίες βέβαια θα έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα... πρέπει να ακολουθήσω κάποιες προδιαγραφές;
2. Παίρνω κάποια έγκριση... και από πού;
3. Μου ζητά parking 1 θέση ανά 200 τ.μ. χώρου άθλησης και 1 θέση ανα 35 θέσεις θεατών αν υπάρχουν... Το δέχονται ότι δεν θα υπάρχουν; Αλήθεια είναι, δεν θα υπάρχουν αλλά το δέχονται; 
4. Υποθέτω ως απολύτως προφανές ότι θα ζητηθούν 2 WC με προθάλαμο.... γνωρίζετε αν θα χρειαστούν αποδυτήρια;
5. Θέλει και μια καντίνα χωρίς τραπεζοκαθίσματα κυρίως λόγω χώρου ... πράγμα βέβαια που μου φαίνεται κάπως περίεργο... έως αδύνατο.
6. Αν βάλω π.χ. 3-4 τραπεζάκια μήπως τότε χάνω εντελώς τον χαρακτήρα των αθλητικών εγκαταστάσεων και πάω ως αναψυκτήριο οπότε  άλλη άδεια... και 1 θέση ανά 40 τ.μ. κτηρίου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για κάθε απάντηση.

Δημοσιεύτηκε

Για αρχή : επιτρέπεται η συγκεκριμένη χρήση (βάσει ΓΠΣ ή χρήσεων σχ. πόλεως)?

στη συνέχεια, εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ, έχω δει τις προδιαγραφές αυτές... άρα είναι υποχρεωτικές; Γιατί ο ενδιαφερόμενος μιλάει για 24Χ12μ αν θυμαμαι καλα..

Επίσης ποιά η γνώμη σου για το θέμα του συνδυασμού με καντίνα; Επίσης... WC και αποδυτήρια ισχύουν;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.