Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Αντιμετωπίζω σημαντικό πρόβλημα με την παράνομη εγκατάσταση ηλεκτροφόρων εναέριων καλωδίων μέσης τάσης της ΔΕΔΔΗΕ πάνω από εξοχική κατοικία στην Δυτική Αχαϊα. Ξαφνικά και πριν 18 μήνες περίπου ανακάλυψα ότι πέρασαν τα καλώδια για να αυξήσουν την τάση σε ένα ελαιοτριβείο απέναντί μου, χωρίς ειδοποίηση και οι κολώνες βρίσκονται έξω από το οικόπεδό μου σε ξένο αγροτεμάχιο και η άλλη σε δημοτική οδό. Το ύψος είναι περίπου 6-8 μέτρα πάνω από την στέγη του σπιτιού. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες και εγγράφως και προφορικώς κατάφερα να γίνει η μετατόπιση - παραλλαγή δικτύου με την όδευση στην κοινοτική οδό - όπως ήταν η αρχική μελέτη - αλλά λόγω αντιδράσεων από περίοικο μου είπαν ότι δεν ολοκλήρωσαν την απομάκρυνση των καλωδίων στην νέα θέση και ότι στο μέλλον θα γίνει με υπόγεια διέλευση. Όπως είναι κατανοητό αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και απλά το επικαλούνται για να ξεχαστεί το θέμα και να μην συνεχίσω τις ενέργειες.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι έχω μελετήσει τις εκδοχές και γνωρίζω ότι η ΔΕΔΔΗΕ γενικώς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, πλην όμως υπάρχει εναλλακτική όδευση με εγκατεστημένες κολώνες και είναι μία αγροτική περιοχή με αγροτεμάχια χωρίς κτίσματα και υπάρχει δρόμος που μπορεί να περνάει η καλωδίωση. Ζήτησα την μελέτη και αρνούνται να την δώσουν και μου είπαν ότι ήταν πρόχειρη μελέτη.

Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και πριν προχωρήσω σε επόμενες ενέργειες, θα ήθελα τα φώτα σας μήπως υπάρχει λύση για κάποια άδεια δόμησης ή εργασιών μικρής κλίμακας, προκειμένου να εξαναγκαστούν σε απομάκρυνση διότι δεν βρίσκω ανταπόκριση και είναι μεγάλο το πρόβλημα.

Επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες και σας ευχαριστώ πολύ.

IMG_0078.jpg

IMG_0080.jpg

ΦΩΤΟ ΣΤΥΛΩΝ ΔΕΔΔΗΕ.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.