Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το θέμα είναι ότι δεν όρισαν υπεύθυνο τον Διευθυντή, ούτε τον Τομεάρχη, ούτε τον Τμηματάρχη. Αυτά που αναφέρετε περί ενεργητικής και παθητικής προστασίας αμφιβάλω αν τα γνωρίζει η "κεφαλή" της υπηρεσίας, πόσο μάλλον εγώ που δεν έχω σχέση με όλα αυτά, ούτε έχω εκπαιδευτεί πάνω σε αυτά.

Θα το θέσω στους "αρμόδιους" κι ελπίζω να εισακουστώ.

Δημοσιεύτηκε
On 13/5/2025 at 1:19 ΜΜ, Kostakis32 said:

... ούτε έχω εκπαιδευτεί πάνω σε αυτά......

ποτέ δεν είναι αργά για εκπαίδευση....

θα χρειαστείς μόνο 5-7 χρόνια πολυτεχνική σχολή + 5 με 7 χρόνια εμπειρίας στις νομοθετικές διατάξεις κλπ και μετά θα είσαι τσάκαλος....

Ενημέρωσε τον "αρμόδιο" να στο χρηματοδοτήσει.....

Καλή συνέχεια λοιπόν ..... 

Δημοσιεύτηκε (edited)

Το αιώνιο πρόβλημα της Ελλάδας.. Πως θα κάνουμε κάτι αναθέτοντάς το σε κάποιον που δεν γνωρίζει.... (Δεν φταις προφανώς εσύ @Kostakis32)

Αυτό που σου ζητούν είναι κάτι σαν τα παρακάτω...

image.thumb.png.549b5cbd51cd53f132d59044bae4bdd3.png

image.png.da461673f43b00baf90e920bd7672ca4.png

Edited by Faethon11
Δημοσιεύτηκε
On 13/5/2025 at 1:25 ΜΜ, Didonis said:

ποτέ δεν είναι αργά για εκπαίδευση....

Καλή συνέχεια λοιπόν ..... 

Λυπάμαι, αλλά θα βγω στη σύνταξη 😂 Δεν προλαβαίνω και δεν έχω καμία διάθεση να πάω στο Πολυτεχνείο (αν και δεν αφορά το ερώτημα που έθεσα).

On 13/5/2025 at 1:37 ΜΜ, Faethon11 said:

Αυτό που σου ζητούν είναι κάτι σαν τα παρακάτω...

Ακριβώς αυτό είχα δει στο διαδίκτυο και σκέφτηκα να σκανάρω την κάτοψη που υπάρχει στην Υπηρεσία από μηχανικό. Τελικά, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ  να σκανάρω το σχέδιο κάτοψης και να φτιάξω το σχέδιο διαφυγής, εννοώντας αν είναι ενέργεια επιτρεπτή ή χρειάζεται να εκπονηθεί κάποιου είδους μελέτη από ειδικό.

-Μην κάνεις άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος. Το μήνυμά σου έχει τροποποιηθεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. 

Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις και παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου έχουν συγχωνευτεί. Εάν χρειάζεται να συμπληρώσεις την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποίησε την επιλογή «επεξεργασία». Αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα από περισσότερα μηνύματα, επίλεξε «multiquote». Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ

akis73

Δημοσιεύτηκε

Για να είναι σίγουρα σωστό πρέπει κάποιος να μεταφέρει σε ένα σχέδιο, που θα δείχνει μόνο το αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα στοιχεία της πυροπροστασίας....

Καλύτερα να αναθέσει η υπηρεσία σε κάποιον μηχανικό να το κάνει....

Δημοσιεύτηκε
On 13/5/2025 at 3:07 ΜΜ, Faethon11 said:

Για να είναι σίγουρα σωστό πρέπει κάποιος να μεταφέρει σε ένα σχέδιο, που θα δείχνει μόνο το αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα στοιχεία της πυροπροστασίας....

Καλύτερα να αναθέσει η υπηρεσία σε κάποιον μηχανικό να το κάνει....

Ευχαριστώ. Θα το συζητήσω με την "κεφαλή".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.