uiop Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 09:36 πμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 09:36 πμ Γειά χαρά! Θα ήθελα να ρωτήσω για βιβλιογραφία -ελληνική και αγγλική- σχετικά με τις μεθόδους διάνοιξης και υποστήριξης σηράγγων. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 04:42 μμ Δημοσιεύτηκε August 5, 2009 at 04:42 μμ συνάδελφε δες για αρχή και μόνο τα 1. Τεχνικά έργα Υποδομής Χ.Μαραγκός 2.Underground Excavations in rock E.Hoek - E.T. Brown 3. Bieniawski Geomechanics classification of rock masses 4.Τεχνικές διάνοιξης σηράγγων Τομος Ι Α.Ι.ΣΟΦΙΑΝΟΣ υπάρχουν πάρα πολλά γράψε τι θες να κάνεις πιό συγκεκριμένα για να βοηθήσουμε πιό ουσιαστικά τα ξαναλέμε
stpetrid Δημοσιεύτηκε August 6, 2009 at 09:40 μμ Δημοσιεύτηκε August 6, 2009 at 09:40 μμ Μπορείς να κατεβάσεις και το βιβλίο του Καββαδά. Έχει ένα κεφάλαιο σχετικό. Τώρα αν είσαι ψαγμένος θα το ξέρεις λογικά ήδη γιατί είναι πολύ γνωστή η ιστοσελίδα του. http://users.ntua.gr/kavvadas/Books/books.htm
uiop Δημοσιεύτηκε August 10, 2009 at 11:54 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 10, 2009 at 11:54 πμ Για την ώρα νομίζω ότι έχω καλυφθεί. Ευχαριστώ και πάλι.
isovitis2003 Δημοσιεύτηκε September 24, 2009 at 02:40 μμ Δημοσιεύτηκε September 24, 2009 at 02:40 μμ Εχω θέμα διπλωματικής πάνω στην υποστήριξη σήραγγας σε χαλαρά εδάφη ,υπάρχει κάποια σχετική βιβλιογραφία πανω σ αυτό? Ακόμα το<<Τεχνικές διάνοιξης σηράγγων Τομος Ι Α.Ι.ΣΟΦΙΑΝΟΣ>> υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή ? ή κάποιος τρόπος να το βρώ? ευχαριστώ.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα