ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 03:00 μμ Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 03:00 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι...σε κατάστημα 300 τ.μ. θα γίνει κρεοπωλείο και ψησταριά (χωρίς τραπέζια και καρέκλες για καθήμενους).. οπότε η πυροσβεστική μου είπε να το πάω σαν κατάστημα την μελέτη.. σε εξωτερικό χώρο μου απαγόρευσαν να βάλω τις φιάλες γιατί είναι πεζοδρόμιο οπότε λέει απαγορεύεται...αν τις βάλω μέσα θα χρειαστώ ανιχνευτή υγραερίου.. μία ερώτηση...Επειδή απαιτούνται δύο ανοίγματα, με διατομή για το καθένα 0.5 % του εμβαδού του χώρου εγκατάστασης επαγγελματικής χρήσης για την προσαγωγή και την απαγωγή του αέρα, ήθελα να ρωτήσω αν για εμβαδόν υπολογίζω όλο το χώρο ή μόνο τον χώρο της κουζίνας?
dib Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 07:16 μμ Δημοσιεύτηκε May 22, 2025 at 07:16 μμ Υπολογίζεις το χώρο που θα τοποθετηθούν οι φιάλες. Αν είναι ενιαίος χώρος, τότε όλο το χώρο.
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε June 5, 2025 at 07:13 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 5, 2025 at 07:13 πμ καλημέρα συνάδελφοι...γνωριζω οτι στο χώρο που βρίσκονται οι φιάλες υγραερίου κάνουμε ανοίγματα προς εξωτερικό χώρο..η πυροσβεστική μου ζήτησε να είναι αντιδιαμετρικά τα δύο ανοίγματα..τους εξηγώ οτι δεν γίνεται γιατί δεν έχω αυτη την πολυτέλεια λόγω κατασκευής κτιρίου...μου ζήτησαν να βάλω αντιεκρηκτικού τύπου ανεμιστήρα, αν κατάλαβα καλά...εχει τύχει σε κανέναν?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα